Hesabıma bilmediğim hesaptan para geldi

Benim banka kartıma gelmişti hocam öyle geri de almadılar sizde alırlar yada bu kurum ile ilgili bişey derlerse burdan yazarsanız sevinirim. İyi günler.
bilgi edinmek adına soruyorum size de gelen tutar 29,82 TL miydi ? eğer şaibeli bir şey ise alsınlar çünkü internette araştırdım paramı aldı geri vermiyor diye açılmış davalar var vadesiz hesaba yatması beni kuşkulandırdı yeni bir dolandırıcılık olabilir yarın aradıktan sonra size de bilgilendirme yaparım eğer bir oyun promosyonu ise inşallah beni böyle rahatsız ettiği için de batar çok mantıksız şu an olan şey

Yanlışım yoksa 28,99 TL idi bana yatan para.

Yanlışım yoksa 28,99 TL idi bana yatan para.
şimdi banka ile görüştüm bana daha önce yapılan bir alışverişin iadesi olduğunu söyledi firma ismine ulaşmak istedim firma ismi gözükmüyor dedi baya bekledim müşteri temsilcisi de görüntüleyemedi ama işlemin herhangi bir sorunu yoktur rahat olun dedi ben de online oyun oynuyorum bu arada ama yakın zamanda yaptığım işlemler bu tutardan farklı banka yakın zamanda yapılan bir harcama olarak gözükmediğini söyledi kısacası durum bu dur

Hemen hemen aynı şeyi söylemişler hocam yapacak bişey yok içimiz rahat olsun. Bu arada konudan bağımsız oyun alıyormuşsunuz Epic Games cadılar Bayramı indirimi başladı ben Outlast 1 ve 2 yi aldım 12,35 yoksa alın derim iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…