m.kaany Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar xsektr68 diye biri hesaba girmeye çalışıyor onay falan istiyor diyor bu nedir?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.540 Makaleler 49 Çözümler 12 21 Ekim 2023 #2 İlk başta diyeyim; korkacak bir şey yok. Şifreyi falan bilmiyor. Sadece size onay kodu gelir. Onay kodu olmadan giremez.
İlk başta diyeyim; korkacak bir şey yok. Şifreyi falan bilmiyor. Sadece size onay kodu gelir. Onay kodu olmadan giremez.
batsman44 Centipat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #3 Hangi oyun?
m.kaany Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #5 Forumer dedi: Ne hesabı? Genişletmek için tıkla... Steam hesabı. The Tribal Chief dedi: İlk başta diyeyim; korkacak bir şey yok. Şifreyi falan bilmiyor. Sadece size onay kodu gelir. Onay kodu olmadan giremez. Genişletmek için tıkla... Ama ayni hesap aynı bildirim yaz boyu 4 veya 5 kez oldu. The Tribal Chief dedi: İlk başta diyeyim; korkacak bir şey yok. Şifreyi falan bilmiyor. Sadece size onay kodu gelir. Onay kodu olmadan giremez. Genişletmek için tıkla... Ama ayni hesap aynı bildirim yaz boyu 4 veya 5 kez oldu.
Forumer dedi: Ne hesabı? Genişletmek için tıkla... Steam hesabı. The Tribal Chief dedi: İlk başta diyeyim; korkacak bir şey yok. Şifreyi falan bilmiyor. Sadece size onay kodu gelir. Onay kodu olmadan giremez. Genişletmek için tıkla... Ama ayni hesap aynı bildirim yaz boyu 4 veya 5 kez oldu. The Tribal Chief dedi: İlk başta diyeyim; korkacak bir şey yok. Şifreyi falan bilmiyor. Sadece size onay kodu gelir. Onay kodu olmadan giremez. Genişletmek için tıkla... Ama ayni hesap aynı bildirim yaz boyu 4 veya 5 kez oldu.
Forumer Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 271 Çözümler 2 Yer İzmir 21 Ekim 2023 #6 m.kaany dedi: Steam hesabı. Ama ayni hesap aynı bildirim yaz boyu 4 veya 5 kez oldu. Ama ayni hesap aynı bildirim yaz boyu 4 veya 5 kez oldu. Genişletmek için tıkla... Mail veya şifreni biliyor girmeye çalışıyor. İzin vermezsen bir şey olmaz diye biliyorum. İki adımlı doğrulama kapalıysa aç.
m.kaany dedi: Steam hesabı. Ama ayni hesap aynı bildirim yaz boyu 4 veya 5 kez oldu. Ama ayni hesap aynı bildirim yaz boyu 4 veya 5 kez oldu. Genişletmek için tıkla... Mail veya şifreni biliyor girmeye çalışıyor. İzin vermezsen bir şey olmaz diye biliyorum. İki adımlı doğrulama kapalıysa aç.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.540 Makaleler 49 Çözümler 12 21 Ekim 2023 #7 m.kaany dedi: Ama ayni hesap aynı bildirim yaz boyu 4 veya 5 kez oldu. Genişletmek için tıkla... İşte, girmeye çalışıyor. Kod falan olmayınca sadece denemekle yetiniyor. Büyük ihtimal tanıdık biri.
m.kaany dedi: Ama ayni hesap aynı bildirim yaz boyu 4 veya 5 kez oldu. Genişletmek için tıkla... İşte, girmeye çalışıyor. Kod falan olmayınca sadece denemekle yetiniyor. Büyük ihtimal tanıdık biri.
m.kaany Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #8 The Tribal Chief dedi: İşte, girmeye çalışıyor. Kod falan olmayınca sadece denemekle yetiniyor. Büyük ihtimal tanıdık biri. Genişletmek için tıkla... Sonu 68 ben aksaray dayım plaka da 68 ondan mı bilmiyorum ama bundan önce bir kişiye mail atmıştım Steam faturası idi o maili yanlış kişiye atmış ondan olabilir mi?
The Tribal Chief dedi: İşte, girmeye çalışıyor. Kod falan olmayınca sadece denemekle yetiniyor. Büyük ihtimal tanıdık biri. Genişletmek için tıkla... Sonu 68 ben aksaray dayım plaka da 68 ondan mı bilmiyorum ama bundan önce bir kişiye mail atmıştım Steam faturası idi o maili yanlış kişiye atmış ondan olabilir mi?
A Alina Nikitina Picopat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 308 Çözümler 8 21 Ekim 2023 #9 Önce şifrenizi daha sonrasında e-mail adresinizi değiştirin ve Steam Guard kapalı ise açın.
m.kaany Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #10 Forumer dedi: Mail veya şifreni biliyor girmeye çalışıyor. İzin vermezsen bir şey olmaz diye biliyorum. İki adımlı doğrulama kapalıysa aç. Genişletmek için tıkla... Mail değiştirdim ve şifre değiştirdim yazın ama hala geliyor.
Forumer dedi: Mail veya şifreni biliyor girmeye çalışıyor. İzin vermezsen bir şey olmaz diye biliyorum. İki adımlı doğrulama kapalıysa aç. Genişletmek için tıkla... Mail değiştirdim ve şifre değiştirdim yazın ama hala geliyor.