Steam Hesabıma giriş yapılmış

Toggotomobil69

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 gün önce internet kafeye gitmiştim, ve CS2 oynama sürem 105 saatti bugün oynama süreme baktığımda 116 saat olarak gördüm, hesaptan çıkış yaptığıma emininim 2 kez kontrol ettim ayrıca mobil kimlik doğrulayıcısından ''beni hatırla''yı da acmadım bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2 gün önce internet kafeye gitmiştim, ve CS2 oynama sürem 105 saatti bugün oynama süreme baktığımda 116 saat olarak gördüm, hesaptan çıkış yaptığıma emininim 2 kez kontrol ettim ayrıca mobil kimlik doğrulayıcısından "beni hatırla"yı da acmadım bunun sebebi ne olabilir?

Steam Cloud'la ilgili sorun olmuş olabilir geç düşmüştür hesabından kolayca çıkarabilirsin ayarlardan kurcala biraz.

Şifreyi değiştirip Steam Guard açabilirsiniz bir de tahminim Steam'de oyundayken saat güncellenmiyor eğer internet cafede 11 saat oynadıysanız ondanda olabilir ama pek sanmam.

Yaklaşık 2 gün önce internet kafeye gitmiştim, ve CS2 oynama sürem 105 saatti bugün oynama süreme baktığımda 116 saat olarak gördüm, hesaptan çıkış yaptığıma emininim 2 kez kontrol ettim ayrıca mobil kimlik doğrulayıcısından "beni hatırla"yı da acmadım bunun sebebi ne olabilir?

Bilgisayardan ayrılırken kaç saniye baktınız saatinize. Bazen geç yükleniyor oyundan çıkar çıkmaz 2 3 saniye falan baktıysanız toplam saat tam yüklenmemiştir belki.

Bilgisayardan ayrılırken kaç saniye baktınız saatinize. Bazen geç yükleniyor oyundan çıkar çıkmaz 2 3 saniye falan baktıysanız toplam saat tam yüklenmemiştir belki.

Hiç zannetmiyorum hocam eve gidince telefondan bakmıstım hesabıma 105 gosteriyordu.

Şifreyi değiştirip Steam Guard açabilirsiniz bir de tahminim Steam'de oyundayken saat güncellenmiyor eğer internet cafede 11 saat oynadıysanız ondanda olabilir ama pek sanmam.

Steam Guard açık zaten nasıl oldu bende anlamadım.

Ayrıca her zaman agamla oynuyoruz oyundaki saatlerimiz aynıydı hesaba bir şey olmaz değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı