Steam Hesabımdan atılan mesajları nasıl engellerim?

420957

Hectopat
Merhaba hocalarım.
Steam hesabımdan arkadaşlarıma mesajlar atılıyor. Bunu nasıl engellerim?
Malwarebytes, Total Security gibi 3-4 farklı anti virüs programı ile tarattım. Sonuç temiz çıktı.
Steam hesabımın şifresini değiştirdim. Bilgisayarı formatladım ama hala mesajlar atılıyor.

Hesabınıza otomatik geliyorlar yapacağın hiçbir şey bunu engellemiyor arada bana da geliyor tabii. Girdiğin kasa sitelerine erişim izni verdiğinden böyle oluyor.

Hiçbir kasa sitesine kayıtlı değilim. Sanırım CS:GO kasalarından bahsediyorsunuz. Hayatım boyunca toplam 5 saat CS:GO oynamışlığım bile yok.

Sorun sizde, iyi düşünün Steam hesabınızı bir yere bağlamış olabilirsiniz. Belli ki bir yerde oturumunuz açık ve bot ile mesaj spamliyorlar.

Hocam şifre değiştirince tüm cihazlardan otomatik çıkış yapılmıyor mu?

Dostum çok hakim değilim ama bir fikir olarak yazıyorum.
Steam API Key'ini bir sitede yetkilendirmiş olabilir misin? Yani Steam hesabınla bir siteye giriş yaparken yetkinlendirme verdiysen senin yerine mesaj atabilirler.

Dostum çok hakim değilim ama bir fikir olarak yazıyorum.
Steam API Key'ini bir sitede yetkilendirmiş olabilir misin? Yani Steam hesabınla bir siteye giriş yaparken yetkinlendirme verdiysen senin yerine mesaj atabilirler.

Sadece Epic Games hesabıma giriş yaparken Steam giriş yöntemini kullanıyorum. Onun dışında Steam ile başka bir siteye giriş yapmadım.
Önceden çok korsan oyun oynuyordum. Belki onunla alakalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…