Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.604 Çözümler 14 7 Ekim 2022 #11 Müşteri hizmetlerinin vermesi gerekiyor. Ben müşteri hizmetlerinden talep ettim. Talep olarak aldıysalar kısa süre içinde gelir.
Müşteri hizmetlerinin vermesi gerekiyor. Ben müşteri hizmetlerinden talep ettim. Talep olarak aldıysalar kısa süre içinde gelir.
Emirhan Seven123321 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #12 Garibo dedi: Müşteri hizmetlerinin vermesi gerekiyor. Ben müşteri hizmetlerinden talep ettim. Talep olarak aldıysalar kısa süre içinde gelir. Genişletmek için tıkla... Sana ne kadar sürede geri iade sağlandı reis benim 24 saat oldu trendyol ile konuştuğumda 2-10 iş günü icerisinde hesabınıza gelecektir diyor. ininallada konuştuğumda talebiniz alınmıştır en kısa sürede bilgilendirme alıcaksınız diyor
Garibo dedi: Müşteri hizmetlerinin vermesi gerekiyor. Ben müşteri hizmetlerinden talep ettim. Talep olarak aldıysalar kısa süre içinde gelir. Genişletmek için tıkla... Sana ne kadar sürede geri iade sağlandı reis benim 24 saat oldu trendyol ile konuştuğumda 2-10 iş günü icerisinde hesabınıza gelecektir diyor. ininallada konuştuğumda talebiniz alınmıştır en kısa sürede bilgilendirme alıcaksınız diyor
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.604 Çözümler 14 7 Ekim 2022 #13 2 gün içinde geldi hesabıma. Seninde kısa sürede hesabına gelir para.