Steam Hesabımı başkası kullanıyor

Araska

Decapat
Daha fazla  
Önceden farklı başlıkla yazmıştım Steam'e girerken hesabımın şifresinin değiştiğini öğrendim. Sonra direkt her şeyin şifresini değiştirdim fakat bu olay ben bilgisayarımı bakıma gönderdiğim zaman oldu. Bilgisayarım 30 Eylül ve 5 Ekim arası bakımdaydı (Monster) ve bakımda olduğu günlerde Steam'den giriş yapılıp çıkıldığını fark ettim. Başka biri varsa hesapta nasıl anlayabilirim?

Hâlâ erişiminiz varsa, şifre değiştirin, Steam Guard ekleyin, API key’i kontrol edin ve bir site varsa kaldırın.

Son düzenleme:
Şifre değiştirirseniz otomatik olarak bütün cihazlardan tekrar giriş yapılması istenir. Şifrenizi değiştirmeniz sorunu çözecektir.

Önceden farklı başlıkla yazmıştım Steam'e girerken hesabımın şifresinin değiştiğini öğrendim. Sonra direkt her şeyin şifresini değiştirdim fakat bu olay ben bilgisayarımı bakıma gönderdiğim zaman oldu. Bilgisayarım 30 Eylül ve 5 Ekim arası bakımdaydı (Monster) ve bakımda olduğu günlerde Steam'den giriş yapılıp çıkıldığını fark ettim. Başka biri varsa hesapta nasıl anlayabilirim?

Belki teknik servis elemanı oyun testi yapıyordu değerlere bakmak için.
Steam Guard ekleyin
Hesabınız bir yere bağlıysa kaldırın, kasa açma sitesi vb.

Steam Guard ekleyin.

Hiçbir yere bağlı değil bir de ben servise PC'nin şifresini vermedim.

Hâlâ erişiminiz varsa, şifre değiştirin, Steam Guard ekleyin, API key’i kontrol edin ve bir site varsa kaldırın.
Steam guard zaten açıktı hep

Steam Guard ekleyin.

Bir de onlar girse şifreyi neden değiştirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı