B Bekir Öztürk Ziyaretçi 26 Kasım 2014 #1 Murat5038 dedi: Bekir'in dediklerini uygulayın istenilen raporları kesin paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hesabımı geri istiyorum.
Murat5038 dedi: Bekir'in dediklerini uygulayın istenilen raporları kesin paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hesabımı geri istiyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Kasım 2014 #2 Silinen üye dedi: Hesabımı geri istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabının durumu hakkında bir bilgi sahibi değilim. Gerekli görüldüğü için silinmiş görünüyor. Eski hesabından iz yok.
Silinen üye dedi: Hesabımı geri istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hesabının durumu hakkında bir bilgi sahibi değilim. Gerekli görüldüğü için silinmiş görünüyor. Eski hesabından iz yok.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 26 Kasım 2014 #3 Kalıcı silindiğini söylemiştim Bekir. Konuların altına alakasız bir şekilde gereksiz mesaj atmazsan sevinirim. Ayrıca Simo Hayha adlı üyeyi de aynı sebepten dolayı sildik. Yaklaşık 5000 küsür mesajı ve 70'i geçkin cezası vardı...
Kalıcı silindiğini söylemiştim Bekir. Konuların altına alakasız bir şekilde gereksiz mesaj atmazsan sevinirim. Ayrıca Simo Hayha adlı üyeyi de aynı sebepten dolayı sildik. Yaklaşık 5000 küsür mesajı ve 70'i geçkin cezası vardı...