Steam Hesabımı nasıl satabilirim?

simsek1252

Decapat
Makaleler
4
Daha fazla  
Eskiden 10 liraya aldıgım oyun ve biraz DLC var. Şu anki değeri 1200 civarı. Nereden hızlı satarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
ETS 2’den bahsetiyormuşsunuz gibi geldi. Ama sadece 1 oyun varsa, 1200 TL etmez (satıştan kaldırılmış oyun olmadığı sürece).

Steam hesabını iletir misin? 1200TL mi değil mi ona göre bir fiyat belirleyelim. Bu arada, GameSatış veya İtemSatış gibi yerlerden satabilirsin.

ETS 2’den bahsetiyormuşsunuz gibi geldi. Ama sadece 1 oyun varsa, 1200 TL etmez (satıştan kaldırılmış oyun olmadığı sürece).

Steam hesabını iletir misin? 1200TL mi değil mi ona göre bir fiyat belirleyelim. Bu arada, GameSatış veya İtemSatış gibi yerlerden satabilirsin.

Çok para etmez, ben bile RDR 2'li hesap aldım oyun 1200 TL ama hesabı 20 TL'ye aldım. Pek bir kar eldemezsin.

Direkt yazan fiyat etmez, haberin olsun.
left4dead 2

left4dead 1

Ets 2

road to black sea

scandinavia

high power cargo pack

actros tuning pack

mighty griffin tuning pack

fh tuning pack

xf tuning pack

Daf xg Man tgx Pack (ücretsiz)
hesabımdakiler bunlar yanlış hesaplamadıysam tam 1368 lira

yaparız bir şey hocam yani değeri belli 500'e bırakacak değilim.
Hocam "500'e bırakacak değilim" derken "500'ün üstünde satacak değilim" kafasında mı yazdınız yoksa "500'ün altında satacak değilim" kafasında mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…