Steam Hesabımı nerede nasıl satarım?

GovernorF1

Decapat
Daha fazla  
Özellikle yabancı pars birimine satmak istiyorum ama nasıl satarım ve hangi sitede?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Steam hesabını satın alabilir veya satabilir miyim? Steam hesapları satın alınamaz veya satılamaz. Bir hesap sadece onu oluşturan kişinin şahsi kullanımına yöneliktir. Tespit edilidği durumda hem sen bir daha Steam hesabı açamazsın hem de satılan hesap ban yer ve açılmaz.

Steam hesabı satmak yasak, eğer belirlenirse perma ban yiyebilirsin. İlla satacağım diyorsan itemci com adresinde satış yapılabiliyor.

Düzenleme: Yurt dışı ibaresini görmemiştim playerauctions sitesinden yurt dışı satış yapabilirsin.

Son düzenleme:
Lafta yasak. Steam yetkilileri özellikle bir siteye girip hangi steam hesapları satılıyormuş diye tek tek bakıp tek tek banlamazsa sıkıntı olmaz. Sattıktan sonra da steamin anlayabileceğini sanmıyorum. Bir daha steam hesabı açamama gibi bir durum olacağını da sanmam.

Şimdi şöyle yurt dışı girişi tespit ettiği an bloke koyuyor hesaba arkadaş yurt dışına satmaya çalışıyor muhtemelen.

Şimdi şöyle yurt dışı girişi tespit ettiği an bloke koyuyor hesaba arkadaş yurt dışına satmaya çalışıyor muhtemelen.
Koymaz kanka ben yurtdışına gitsem steamimi açsam ban mı yicem? Ayriyeten csde prime bedavayken level kasıp 3 prime almıştım 1ini avusturyadaki kuzenime verdim hala o hesapta oynuyor. Senin muhtemelen demeye çalıştığın oyunları daha ucuza almak için ülke degiştirenler ya da başka ülkenin hesabını satın alanlar

Evet benim demek istediğim o arkadaş hesabı yurt dışına satmak için uğraşıyor.

Yabancı para birimine satmak istiyorum dediği için bu yorumu yazdım

Özellikle yabancı pars birimine satmak istiyorum ama nasıl satarım ve hangi sitede?

Bir Steam hesabını satın almak veya satmak.
Bir Steam hesabını satın alabilir veya satabilir miyim?
Steam hesapları satın alınamaz veya satılamaz. Bir hesap sadece onu oluşturan kişinin şahsi kullanımına yöneliktir.

Bir hesabın satılmasının sonuçları ne olur?
Steam destek ekibi satıldığını fark ettiği hesabı kalıcı olarak kilitler (hesabın o anda satın alan veya satan kişinin kullanımında olması fark etmez).

Hesap satın almanın sonuçları nelerdir?
Bir hesap satın alıp kullanırsanız, hesaba erişiminizi geri alma şansınız olmadan kaybetme riskiniz bulunur. Bu meydana gelirse, aşağıdakilerle kısıtlı olmamak üzere hesaba eklediğiniz tüm değerleri kaybedersiniz:
  • Derece, oynama süresi ve istatistikler.
  • Satın alınan ve etkinleştirilen oyunlar.
  • Satın alınan veya oynayış sırasında elde edilen envanter öğeleri.
  • Bizzat Steam destek tarafından açıklanmış.
Zaten tespit etmeleri de çok kolay satın alan kişi özellikle yurt dışıysa IP adresi para birimi değişikliği vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…