DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 6 Temmuz 2024 #11 Abraforever dedi: Çok çok pardon benim hesap değil bu ne alaka. Tekrar bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hesap değişse bir şey fark etmez. Benim hesabımda 300 küsur oyun 500 küsur DLC var satmaya kalksam satamam çünkü hesabı geri alması çok kolay.
Abraforever dedi: Çok çok pardon benim hesap değil bu ne alaka. Tekrar bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hesap değişse bir şey fark etmez. Benim hesabımda 300 küsur oyun 500 küsur DLC var satmaya kalksam satamam çünkü hesabı geri alması çok kolay.
Komplex Femtopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #12 İnsanlar başkalarının mallarını en dipte görür bu yüzden kendin başkalarının fiyatlarından etkilenmeden Fiyat vermelisin
İnsanlar başkalarının mallarını en dipte görür bu yüzden kendin başkalarının fiyatlarından etkilenmeden Fiyat vermelisin
UmutMelihAkyol Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.508 Makaleler 9 Çözümler 170 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #13 Hesap ne olursa olsun herhangi bir değeri yok. İsterseniz hesaba 10.000 dolar para harcayın.
Abraforever Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 192 6 Temmuz 2024 #14 674692 dedi: Ne dediğimi okumadınız galiba. Genişletmek için tıkla... Niye satılmasın ki millet satabiliyor.
674692 dedi: Ne dediğimi okumadınız galiba. Genişletmek için tıkla... Niye satılmasın ki millet satabiliyor.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.027 Çözümler 27 Yer Adana 6 Temmuz 2024 #15 Abraforever dedi: Merhaba yaklaşık 5-6 aydır ilanda olan hesabıma kimse yazmıyor ilan fiyatını kaçtan koymam gerekiyor. Profil linki https://steamcommunity.com/id/Abraforever/yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kimse oyun oynamak için hesap satın almıyor hocam.
Abraforever dedi: Merhaba yaklaşık 5-6 aydır ilanda olan hesabıma kimse yazmıyor ilan fiyatını kaçtan koymam gerekiyor. Profil linki https://steamcommunity.com/id/Abraforever/yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kimse oyun oynamak için hesap satın almıyor hocam.
Abraforever Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 192 6 Temmuz 2024 #16 Komplex dedi: İnsanlar başkalarının mallarını en dipte görür bu yüzden kendin başkalarının fiyatlarından etkilenmeden fiyat vermelisin. Genişletmek için tıkla... Bayağıdır ilanda yazan yok bilgi almak istedim o dediğinizi bilemem.
Komplex dedi: İnsanlar başkalarının mallarını en dipte görür bu yüzden kendin başkalarının fiyatlarından etkilenmeden fiyat vermelisin. Genişletmek için tıkla... Bayağıdır ilanda yazan yok bilgi almak istedim o dediğinizi bilemem.
Komplex Femtopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #17 UmutMelihAkyol dedi: Hesap ne olursa olsun herhangi bir değeri yok. İsterseniz hesaba 10.000 dolar para harcayın. Genişletmek için tıkla... Tamamen saçmalık para harcanan bir hesabın değerinin olmaması herhalde hiç girmediniz.
UmutMelihAkyol dedi: Hesap ne olursa olsun herhangi bir değeri yok. İsterseniz hesaba 10.000 dolar para harcayın. Genişletmek için tıkla... Tamamen saçmalık para harcanan bir hesabın değerinin olmaması herhalde hiç girmediniz.
6 674692 Decipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.009 Çözümler 12 6 Temmuz 2024 #18 Abraforever dedi: Niye satılmasın ki millet satabiliyor. Genişletmek için tıkla... 1 gün sonra geri alınma garantili, neyse araştırmamışsınız bazı şeyleri heralde.
Abraforever dedi: Niye satılmasın ki millet satabiliyor. Genişletmek için tıkla... 1 gün sonra geri alınma garantili, neyse araştırmamışsınız bazı şeyleri heralde.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #19 Abraforever dedi: Bayağıdır ilanda yazan yok bilgi almak istedim o dediğinizi bilemem. Genişletmek için tıkla... Siz ne kadara satıyorsunuz hocam?
Abraforever dedi: Bayağıdır ilanda yazan yok bilgi almak istedim o dediğinizi bilemem. Genişletmek için tıkla... Siz ne kadara satıyorsunuz hocam?
Abraforever Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 192 6 Temmuz 2024 #20 FozyMen dedi: Siz ne kadara satıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... 22K ya koymuştum.