Steam Hesabın değeri nedir?

Anladım çocuklara torunlar kalsın o zaman ileride oynasınlar.
Kendinizde kullanabilirsiniz, steam hesapları kişisel kullanım için siz hesabınızı takaslayarak veya satarak Steam Kullanıcı Sözleşmesini feshetmiş oluyorsunuz.

Anladım çocuklara torunlar kalsın o zaman ileride oynasınlar.
Hesabı elinizde tutmak sizin için de en mantıklısı olacaktır. Düşük bir fiyatla hesaba elbette ki bir alıcı bulabilirsiniz ancak bu hesabınıza harcadığınız miktarın çok altında olur. Maalesef 22.000₺ gibi uçuk miktarlara ne yurt içinde ne de yurt dışında bir alıcı bulamazsınız. Olur da bir gün oynama hevesiniz geri gelirse elinizin altında kütüphanesi zengin, güzel bir Steam hesabınız olacaktır.

Kendinizde kullanabilirsiniz, Steam hesapları kişisel kullanım için siz hesabınızı takaslayarak veya satarak Steam kullanıcı sözleşmesini feshetmiş oluyorsunuz.

Dediğim gibi artık oyun oynamıyor daha doğrusu bilgisayar başına geçmiyorum boşa duracağına böyle değerlendireyim dedim ama bilmediğim durumlar varmış öğrenmiş oldum.

Evet dediğiniz gibi alıcı bulamam zaten bulamadım da en iyisi kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…