nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 3 Mayıs 2025 #11 yer fıstığı dedi: Genelde alanlar ilk mail ile alıyorlar ama bilmiyorlar ki en küçük bir faturayı bile desteğe atsalar hesabı geri alabilirler. Genişletmek için tıkla... İlk mail yönteminden çok satın aldıkları kart bilgilerini girer girmez hesabı geri alıyorlar.
yer fıstığı dedi: Genelde alanlar ilk mail ile alıyorlar ama bilmiyorlar ki en küçük bir faturayı bile desteğe atsalar hesabı geri alabilirler. Genişletmek için tıkla... İlk mail yönteminden çok satın aldıkları kart bilgilerini girer girmez hesabı geri alıyorlar.
E ege0619 Yoctopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #12 nemye dedi: İlk mail yönteminden çok satın aldıkları kart bilgilerini girer girmez hesabı geri alıyorlar. Genişletmek için tıkla... İtemsatış gibi bi yerden satsa ve geri alsa hesabı, hesabı satın alan kişi dava edemez mi?
nemye dedi: İlk mail yönteminden çok satın aldıkları kart bilgilerini girer girmez hesabı geri alıyorlar. Genişletmek için tıkla... İtemsatış gibi bi yerden satsa ve geri alsa hesabı, hesabı satın alan kişi dava edemez mi?
C cloud234 Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 152 3 Mayıs 2025 #13 Kayda değer satın alınmış oyunlar yok. Seviyeniz düşük. Alacak kişi sadece CS2 seçkin için alır, ki o da ucuz bir fiyata satışa koyarsanız alır. İyi ihtimalle 600-700 TL. Bana kalırsa alıcı bulabilecek bir hesap değil.
Kayda değer satın alınmış oyunlar yok. Seviyeniz düşük. Alacak kişi sadece CS2 seçkin için alır, ki o da ucuz bir fiyata satışa koyarsanız alır. İyi ihtimalle 600-700 TL. Bana kalırsa alıcı bulabilecek bir hesap değil.
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.041 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 3 Mayıs 2025 #14 10$-20$ anca eder. O fiyata bile alan olur mu bilmiyorum.
nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 3 Mayıs 2025 #15 ege0619 dedi: İtemsatış gibi bi yerden satsa ve geri alsa hesabı, hesabı satın alan kişi dava edemez mi? Genişletmek için tıkla... Dava edebilir fakat sonuç ne olur bilemem. Üstelik steam alım ve satımı yapmak yasak. Yasak olan şeyi neden dava edersin ki ?
ege0619 dedi: İtemsatış gibi bi yerden satsa ve geri alsa hesabı, hesabı satın alan kişi dava edemez mi? Genişletmek için tıkla... Dava edebilir fakat sonuç ne olur bilemem. Üstelik steam alım ve satımı yapmak yasak. Yasak olan şeyi neden dava edersin ki ?
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.548 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2025 #16 ege0619 dedi: İtemsatış gibi bir yerden satsa ve geri alsa hesabı, hesabı satın alan kişi dava edemez mi? Genişletmek için tıkla... Eder ama karşı tarafta ben yapmadım derse ve zaten Steam hesap alıp satma yasak olduğu için dosya kapanır.
ege0619 dedi: İtemsatış gibi bir yerden satsa ve geri alsa hesabı, hesabı satın alan kişi dava edemez mi? Genişletmek için tıkla... Eder ama karşı tarafta ben yapmadım derse ve zaten Steam hesap alıp satma yasak olduğu için dosya kapanır.