Steam Hesabın ederi nedir?

Ortalama fiyatını nasıl bulacağım en düşük 4000 en yüksek 20000 diyor toplayıp bolsem ortalaması çıkar mı?

SteamDB'nin çıkarttığı fiyata aldanma. Hesapların geri alınması aşırı kolay olduğundan dolayı hesabın değerini en dip fiyattan hesaplamak daha doğru olur, ancak yakın çevrendeki insanlara iyi fiyattan satabilirsin. Hesap alım satımınında yasak olduğunu biliyorsundur.

SteamDB'nin çıkarttığı fiyata aldanma. Hesapların geri alınması aşırı kolay olduğundan dolayı hesabın değerini en dip fiyattan hesaplamak daha doğru olur, ancak yakın çevrendeki insanlara iyi fiyattan satabilirsin. Hesap alım satımınında yasak olduğunu biliyorsundur.

Anladım peki sattığım hesap Steam tarafından anlaşılır mı?

Ben bu hesabı internet üzerinden satıp sattığım kişiyi mesela dolandırdım şikayet edip banlatabiliyor mu hesabı.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    95,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 2.PNG
    2.PNG
    104,3 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı