Selamlar. Bugün satmaya kalksam bu Steam hesabının değeri nedir acaba? Bu işten anlayan kişilerin yorumlarına ihtiyacım var. SteamDB sitesinden hesaplattım ama şahsen verdiği değerler bana pek gerçekçi gelmedi. Hesapta çoğu indie olsa da bayağı oyun var, profil bağlantısını aşağıya bıraktım. Teşekkür ederim.
Bu değer sadece sizin için olan bir değer. Satmak istediğinizde bu fiyata asla satamazsınız. 200 TL üstü vermem mesela ben. Steam hesap satışı yasak ve geri alması 1 mesaja baktığından herhangi bir değeri bulunmuyor.
Tek kuruş harcamıdığim Steam hesabına bile 70 dolar gösteriyor gerçek bir değer değil siz hesaba ne kadar para yatırdıysanız öyle gözüküyordur ya da aldığınız oyunların fiyatlarını toplayıp gösteriyordur.
Bu değer sadece sizin için olan bir değer. Satmak istediğinizde bu fiyata asla satamazsınız. 200 TL üstü vermem mesela ben. Steam hesap satışı yasak ve geri alması 1 mesaja baktığından herhangi bir değeri bulunmuyor.
Anladım. Şu sıralar oyunlar eskisi kadar ilgimi çekmiyor, o sebeple satmayı düşünmüştüm lakin dediğiniz kadar düşükse hiç satmam daha iyi. Hesap satışının yasak olduğunu biliyorum, neredeyse her platformda bu yasak var ancak yasağı takmayıp yine de satan kişi sayısı da çok. Geri alma gibi bir şey yapmam, daha önce de birkaç online oyunda hesabımı satmıştım. Hiçbirisini geri almak için uğraşmadım.