Hesabın Kendiliğinden Origin Access olması normal mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Merhaba 2 gün önce Oyunfor'dan Battlefield 5 aldım ve bugün fark ettim ki hesabım 1 aylık Origin Access'e açılmış. Bir ödeme yapmadım ve kart harcamalarımda da bir ödeme gözükmüyor. Memmunum tabii bu durumdan ama neden durup dururken böyle bir şey oldu?

Son düzenleme:
Normal gibi durmuyor, şanslıymışsınız. İade etmeyin bence geri 😂😂. Ayrıca 1 aylık OriginAccess de neyin nesidir? Biraz açarmısınız?
Y
Normal gibi durmuyor, şanslıymışsınız. İade etmeyin bence geri 😂😂. Ayrıca 1 aylık OriginAccess de neyin nesidir? Biraz açarmısınız?
Yani nasıl kazanılır?

Güncelleme: Kafam bugün dersten dolayı çok allak bullak. Origin Access'im var evet ama "Member for 29 days" yazıyor. Ben o Kasım'da olan olaya geç kalmıştım. 3-4 gün sonra hesap doğrulaması yaptım ve Access üyeliğimden haberdar değildim. Ki ek olarak Kasım'da değil Aralık'ta hesabım aktive edilmiş oluyor. Anlamadım neler oluyor.
Benim de hesap kendiliğinden Origin Access oldu. Hatta hesaptaki Bf4'ü Premium Editionsa yükselttim. Geçici mi kalıcı mı bilemiyorum.
Ben de aynısını yaptım ama garip bir biçimde Origin'e bu bildirim 1-2 gün önce geldi, 1 ay önce değil. Ama profilime şimdi baktığımda member for 29 days yazıyor. Anlayabilmiş değilim.

1577657302563.png

Zaten pek bir olayı yok. Sadece 10 saat oynayabiliyorsun. Ubisoft bunu ücretsiz yapıyor.

Ben de yaptım şimdi bedava Origin Access için bana gelmedi siz ekstra bir şey yaptınız mı?
Hocam @292469 'in dediği gibi Kasım'da bitti normalde. Ama EA'nın sitesinde 20 Aralık olarak gözüküyor haberin tarihi(?) Ama ora bakınca da Kasım boyunca yazıyor. Sanırım Kasım'da bunu yaptılar ama dalga dalga verildi Accessler bir bilgi bulamıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı