TürkAarthurMorgan Femtopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #11 aknyusa1 dedi: Nasıl halloldu peki? Genişletmek için tıkla... Kanka kusura bakma vallahi bayağı gecti hatırlamıyorum.
aknyusa1 dedi: Nasıl halloldu peki? Genişletmek için tıkla... Kanka kusura bakma vallahi bayağı gecti hatırlamıyorum.
RafaSilva2706 Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #12 TürkAarthurMorgan dedi: Kanka simdi ben EA'e maille iletisime gectim bayağı uzun sürdü öyle mail attilar yanit verdim halloldu. Genişletmek için tıkla... knk nasıl iletişime gectin bende sürekli deniyorum sonra EA app den davalarıma bakıyorum hiç bir şey cıkmıyor yardım edersen sevinirim
TürkAarthurMorgan dedi: Kanka simdi ben EA'e maille iletisime gectim bayağı uzun sürdü öyle mail attilar yanit verdim halloldu. Genişletmek için tıkla... knk nasıl iletişime gectin bende sürekli deniyorum sonra EA app den davalarıma bakıyorum hiç bir şey cıkmıyor yardım edersen sevinirim