Steam Hesabın maili değiştirildiğine dair mail geldi

teddyy__

Hectopat
Gece uyurken Steam hesabımın maılı değiştirildiğine dair mail gelmiş, gelen mailin içinde ki bağlantıları takip ederek hesabımı hemen kilitledim, ticket atabilmek için giriş yapmaya çalışırken parolamı unuttum dedikten sonra mailimi yazdığımda "bu hesap için izin verilen kurtarma denemesi sayısını aştınız. Ltfn daha sonra tekrar deneyin veya farklı bir kurtarma yöntemi kullanmayı deneyin." yazı karşıma çıktı hiçbir şekilde diğer adıma geçemiyorum, elimde hesabımı kurtarabileceğim faaturalarım her şeyim mevcut ama ticklet oluşturaamıyorum.

Sıfır boş bir steam hesabı açın, mail adresi sizin mailiniz ile aynı olsun. Daha sonra açtığınız yeni hesap üzerinden yeni bir destek talebi açın, ticketin içinde verdiğiniz bilgiler diğer hesabınızın bilgileri olsun, yeni açılan hesap üzerinden diğer hesabınız için de destek alabilirsiniz.

CD key istiyorlar, herhangi bir şekilde CD keylerime erişimiim yok

Bugüne kadar hiç CD-KEY kullanarak oyun aktif ettiniz mi?
Hayır etmedim aldığım oyunların hepsi steam mağazasının üzerinden aldığım oyunlardı, bu aldığım oyunlara dair satın alma bilgileri mailime gelmişti bu maillerin ekran görüntüsünü gönderdim satın aldığım kartın son 4 hanesini gönderdim, steam app de çektiğim bir ekran görüntüsünü bilgisayarımda buldum bunu gönderdim ama hiç biri kabul edilmedi, mağazadan aldığım oyunlarında CD keylerine şuan erişemiyorum bu durumu en son gönderdiğim yardım talebinde belirttim, yani gerçekten daha fazla ne yapabileceğimi bilmiyorum

Bekleyelim, hiç cd key aktif etmemişseniz etmemişsinizdir. Hesap gerçekten size aitse bence fark edip geri vereceklerdir.

@teddyy__ son durum nedir? Hesabınıza erişebildiniz mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…