Steam Hesabına Amsterdam'dan girilmiş

Sfxn

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığı gibi dün hesabıma yurt dışından giriş yapılmış ve bugün sabaha karşı telefonuma gelen bildirimden pazara parlak kartların koyulması için onay bildirimi geldi, hesabıma girdiğimde ise bütün pazar listelemelerimin iptal edildiğini sonradan birkaç tanesinin en düşük fiyata satıldığını gördüm. Gmail, Steam şifrelerimi değiştirip bütün aygıtların yetkisini kaldırdım yine de son birkaç gündür başka hesaplarım da çalınmaya çalışıyor o yüzden endişeliyim. Alabileceğim başka bir güvenlik önlemi var mıdır bunları engellemek için?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 adımlı doğrulama bulunuyorsa kullandığınız hizmetlerden etkinleştirin. Şifrelerinizi güçlü rastgele şifre oluşturma sitelerinden belirleyin ve düzenli aralıklarla değiştirin. Şifrelerinizi bilgisayarda bir not defterinde saklamayın.

Hocam o Amsterdam falan yazısına takılmayın. Çünkü adam istediği yeri nereden girildiğini değiştirebilir. Yani en iyisi 2 aşamalı doğrulama yapın ya da şifreyi değiştirmeyi deneyin.

2 aşamalı doğrulama açık ve 2 defa haberim olmadan girebilmişler, birde bugün başka bir hesabıma da konya'dan giriş yapıldı. Bütün hesaplarımın şifrelerini değiştirdim yine de endişeliyim sizce etkili bir çözüm var mıdır bunu durdurmak için?
@Things @yilmazefebcir

En iyisi Steam hesaını telefona bağla. Yani Steam Guard'ı aç.

Steam guard açık zaten alabileceğim bütün güvenlik önlemlerini almıştım lakin her nasıl olduysa
birden hesabıma girebildiler

Steam Guard açık zaten alabileceğim bütün güvenlik önlemlerini almıştım lakin her nasıl olduysa.
Birden hesabıma girebildiler.

Hocam telefondan guardı açarsanız sizin telefondaki kodu almadıkları sürece girmelerinin mümkünatı yok.

Bende orasını anlamadım zaten 3-4 gündür 3 farklı e-postama, facebook ve steam hesaplarıma birden erişildi konumlar ise amerika, amsterdam ve konya olarak gözüktü yani ne olduğunu anlayana kadar zaten sırasıyla hepsine girmeye başladılar ki hala ne olduğunu çözebilmiş değilim, bilgisayara kaspersky indirip tarama yaptım herhangi bir sorun bulunmadı ve bütün e-posta şifrelerimi de değiştirdim yine de söylediğim gibi alabileceğim başka önlemler varsa söyler misiniz?

Guard, 2 aşamalı doğrulama fasa fiso. Siz internette bir şey yaptınız ve tarayıcının çerezlerine ulaştılar diye düşünüyorum. Hesabının kolay ele geçiripmesini istemiyorsan beni hatırla tikini kaldır ve tarayıcı geçmişini her çıktığında temizlesin.

Hocam benim de olmuştu sizin gibi o hesap benim eski hesaptı. İçinde bir sürü CS skini vardı benim çalışma dönemim olduğu için hiç Steam'e bakmamıştım sonra sınav geçti artık oyuna gireyim dedim hesaba bir girdim tüm skinler gitmiş ve hesabın ismi Çince olmuştu. Yani kurtarmak için uğraşın hocam yoksa hesabı boşaltırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…