lokumlupuskevit Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #1 Merhaba, 2-3 gün önce bir tane linke tıklamıştım. Sonra skinlerim çalınmış. Desteğe yazsam bir şey değişir mi?
Merhaba, 2-3 gün önce bir tane linke tıklamıştım. Sonra skinlerim çalınmış. Desteğe yazsam bir şey değişir mi?
PolarXP Centipat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 786 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz 6 Core 12 Threads 38MB Cache MSI PRO A620M-E AMD A620 AM5 DDR5 6800MHz mATX Corsair 16GB Vengeance 5200mhz CL40 DDR5 RAM GIGABYTE RTX 3060Ti Windforce OC 8GB GDDR6 256 Bit Adata Legend 850 Lite 1TB 5000-3200MB PCIe Gen4x4 M.2 SSD MSI MAG A650BNL 650W 80+ BRONZE PSU DeepCool LE520 RGB 240 mm Sıvı Soğutucu XPG Lander 500 4 Fanlı ATX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 17 Mart 2025 #2 lokumlupuskevit dedi: Merhaba, 2-3 gün önce bir tane linke tıklamıştım. Sonra skinlerim çalınmış. Desteğe yazsam bir şey değişir mi? Genişletmek için tıkla... Geri alman imkansız.
lokumlupuskevit dedi: Merhaba, 2-3 gün önce bir tane linke tıklamıştım. Sonra skinlerim çalınmış. Desteğe yazsam bir şey değişir mi? Genişletmek için tıkla... Geri alman imkansız.
lokumlupuskevit Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #3 PolarXP dedi: Geri alman imkansız. Genişletmek için tıkla... Anladım. Zaten değerli bir tek AK-47 vardı o da 25 dolardı.
PolarXP dedi: Geri alman imkansız. Genişletmek için tıkla... Anladım. Zaten değerli bir tek AK-47 vardı o da 25 dolardı.
PolarXP Centipat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 786 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz 6 Core 12 Threads 38MB Cache MSI PRO A620M-E AMD A620 AM5 DDR5 6800MHz mATX Corsair 16GB Vengeance 5200mhz CL40 DDR5 RAM GIGABYTE RTX 3060Ti Windforce OC 8GB GDDR6 256 Bit Adata Legend 850 Lite 1TB 5000-3200MB PCIe Gen4x4 M.2 SSD MSI MAG A650BNL 650W 80+ BRONZE PSU DeepCool LE520 RGB 240 mm Sıvı Soğutucu XPG Lander 500 4 Fanlı ATX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 17 Mart 2025 #4 lokumlupuskevit dedi: Anladım. Zaten değerli bir tek AK-47 vardı o da 25 dolardı. Genişletmek için tıkla... Yazık olmuş. Baban gönderse bile linklere tıklama. Kim bilir kaç kişi beni dolandırmayı denemiştir de eli boş dönmüştür.
lokumlupuskevit dedi: Anladım. Zaten değerli bir tek AK-47 vardı o da 25 dolardı. Genişletmek için tıkla... Yazık olmuş. Baban gönderse bile linklere tıklama. Kim bilir kaç kişi beni dolandırmayı denemiştir de eli boş dönmüştür.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.879 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #5 lokumlupuskevit dedi: Merhaba, 2-3 gün önce bir tane linke tıklamıştım. Sonra skinlerim çalınmış. Desteğe yazsam bir şey değişir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o linklere tıklamayın. Sonra size yazık oluyor.
lokumlupuskevit dedi: Merhaba, 2-3 gün önce bir tane linke tıklamıştım. Sonra skinlerim çalınmış. Desteğe yazsam bir şey değişir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o linklere tıklamayın. Sonra size yazık oluyor.
lokumlupuskevit Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #6 PolarXP dedi: Yazık olmuş. Baban gönderse bile linklere tıklama. Kim bilir kaç kişi beni dolandırmayı denemiştir de eli boş dönmüştür. Genişletmek için tıkla... Beraber CS oynadığımız bir elemandı, güvenmiştim bende. Link attı sonra tak gitti skinler Arkserhat dedi: Hocam o linklere tıklamayın. Sonra size yazık oluyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
PolarXP dedi: Yazık olmuş. Baban gönderse bile linklere tıklama. Kim bilir kaç kişi beni dolandırmayı denemiştir de eli boş dönmüştür. Genişletmek için tıkla... Beraber CS oynadığımız bir elemandı, güvenmiştim bende. Link attı sonra tak gitti skinler Arkserhat dedi: Hocam o linklere tıklamayın. Sonra size yazık oluyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız.
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.329 Makaleler 2 17 Mart 2025 #7 lokumlupuskevit dedi: Beraber CS oynadığımız bir elemandı, güvenmiştim bende. Link attı sonra tak gitti skinler Haklısınız. Genişletmek için tıkla... Gift linki falan mıydı hesabınızımı girdiniz. lokumlupuskevit dedi: Beraber CS oynadığımız bir elemandı, güvenmiştim bende. Link attı sonra tak gitti skinler Haklısınız. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal arkadaşınında bir suçu yok onun hesabından sana başkları link atmıştır ama belli olmaz.
lokumlupuskevit dedi: Beraber CS oynadığımız bir elemandı, güvenmiştim bende. Link attı sonra tak gitti skinler Haklısınız. Genişletmek için tıkla... Gift linki falan mıydı hesabınızımı girdiniz. lokumlupuskevit dedi: Beraber CS oynadığımız bir elemandı, güvenmiştim bende. Link attı sonra tak gitti skinler Haklısınız. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal arkadaşınında bir suçu yok onun hesabından sana başkları link atmıştır ama belli olmaz.
Alpez Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #8 lokumlupuskevit dedi: Merhaba, 2-3 gün önce bir tane linke tıklamıştım. Sonra skinlerim çalınmış. Desteğe yazsam bir şey değişir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece linke tıklamanız ile mi yaptılar bunu eğer öyleyse cookielerinizi falan çaldılar bir şekilde.
lokumlupuskevit dedi: Merhaba, 2-3 gün önce bir tane linke tıklamıştım. Sonra skinlerim çalınmış. Desteğe yazsam bir şey değişir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece linke tıklamanız ile mi yaptılar bunu eğer öyleyse cookielerinizi falan çaldılar bir şekilde.
lokumlupuskevit Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #9 Alpez dedi: Hocam sadece linke tıklamanız ile mi yaptılar bunu eğer öyleyse cookielerinizi falan çaldılar bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şeyi favorilemem için Steam Link göndermişti, giriş yapmam gerekiyordu, bende gerçek sanmıştım ve adama güvendiğim için giriş yapmıştım.
Alpez dedi: Hocam sadece linke tıklamanız ile mi yaptılar bunu eğer öyleyse cookielerinizi falan çaldılar bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şeyi favorilemem için Steam Link göndermişti, giriş yapmam gerekiyordu, bende gerçek sanmıştım ve adama güvendiğim için giriş yapmıştım.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.879 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #10 lokumlupuskevit dedi: Hocam bir şeyi favorilemem için Steam Link göndermişti, giriş yapmam gerekiyordu, bende gerçek sanmıştım ve adama güvendiğim için giriş yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz siz olun çok yakınınız olsa bile güvenmeyin bu gibi durumlarda.
lokumlupuskevit dedi: Hocam bir şeyi favorilemem için Steam Link göndermişti, giriş yapmam gerekiyordu, bende gerçek sanmıştım ve adama güvendiğim için giriş yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz siz olun çok yakınınız olsa bile güvenmeyin bu gibi durumlarda.