Steam Hesabına girilmiş ve skinler gitmiş

lokumlupuskevit

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2-3 gün önce bir tane linke tıklamıştım. Sonra skinlerim çalınmış. Desteğe yazsam bir şey değişir mi?

Anladım. Zaten değerli bir tek AK-47 vardı o da 25 dolardı.

Yazık olmuş. Baban gönderse bile linklere tıklama. Kim bilir kaç kişi beni dolandırmayı denemiştir de eli boş dönmüştür.

Beraber CS oynadığımız bir elemandı, güvenmiştim bende. Link attı sonra tak gitti skinler

Haklısınız.

Gift linki falan mıydı hesabınızımı girdiniz.

Beraber CS oynadığımız bir elemandı, güvenmiştim bende. Link attı sonra tak gitti skinler

Haklısınız.
Yüksek ihtimal arkadaşınında bir suçu yok onun hesabından sana başkları link atmıştır ama belli olmaz.

Merhaba, 2-3 gün önce bir tane linke tıklamıştım. Sonra skinlerim çalınmış. Desteğe yazsam bir şey değişir mi?
Hocam sadece linke tıklamanız ile mi yaptılar bunu eğer öyleyse cookielerinizi falan çaldılar bir şekilde.

Hocam sadece linke tıklamanız ile mi yaptılar bunu eğer öyleyse cookielerinizi falan çaldılar bir şekilde.

Hocam bir şeyi favorilemem için Steam Link göndermişti, giriş yapmam gerekiyordu, bende gerçek sanmıştım ve adama güvendiğim için giriş yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…