D Desertive Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 485 Çözümler 3 Dün 05:07 #1 Selam, uygulamada kullanıcı adı ve şifremi yazıp giriş yap’a basıyorum ve hesaba girmiyor. Google Chrome’dan girerken ise giriş yapıyor, telefonu kapayıp açtım, instagramı silip yükledim fakat düzelmedi. Sizde de böyle birşey oldu mu?
Selam, uygulamada kullanıcı adı ve şifremi yazıp giriş yap’a basıyorum ve hesaba girmiyor. Google Chrome’dan girerken ise giriş yapıyor, telefonu kapayıp açtım, instagramı silip yükledim fakat düzelmedi. Sizde de böyle birşey oldu mu?
comersalih833 Femtopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:59 #2 Aynısı bende yaşıyorum şuan ilgilenen kimse yok
D Desertive Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 485 Çözümler 3 Dün 20:50 #3 comersalih833 dedi: Aynısı bende yaşıyorum şuan ilgilenen kimse yok Genişletmek için tıkla... Ne zamandan beri? Ben dün akşam çıkış yaptım hesabımdan o zamandan beri sorunu yaşıyorum, sorunu çözersen haber verir misin?
comersalih833 dedi: Aynısı bende yaşıyorum şuan ilgilenen kimse yok Genişletmek için tıkla... Ne zamandan beri? Ben dün akşam çıkış yaptım hesabımdan o zamandan beri sorunu yaşıyorum, sorunu çözersen haber verir misin?