Steam Hesabındaki tüm bakiye ile pazardan eşya alınmış

bmod

Megapat
Makaleler
1
Bu sabah saat 8’de 50 dolar bakiye varken bir anda pazardan çok fazla Dota item alınarak sıfırlanmış. Ne bugüne kadar Dota oynadım ne de herhangi bir ürünü aldım. Üstüne alınan eşyalar çok yüksek fiyattan alınmış; 0.10’luk eşya 0.80’den falan alınmış. Envanterde herhangi bir kayıp görünmüyor. Başka hesaba bir takas yok, API key yok, hesabım gizli ve Steam Guard uygulamasına da bildirim gelmemiş. Bu nasıl olabilir? Başına benzer bir durum gelen var mı? Steam destek yazdım ama ne kadar ilgilenirler bilmiyorum.

Hesabınızı bir şekilde kaptırmışsınız. Hesabınıza giren kişi hesabınızın bakiyesini harcamış. Sebebini bilmiyorum ama çok sıkıntı bir durum. Steam hesabınızla bir siteye giriş yaptınız mı? Şifrenizi değiştirin, 2 aşamalı doğrulamayı yenileyin. Bilgisayarınızda virüs taraması da yapabilirsiniz.

Hesabınızın güvenliği sizin sorumluluğunuzda. Bu yüzden bakiyeyi, pazar işlemlerini geri vermiyorlar maalesef.

@InsomniacX steam destek yazdın mı nasıl dönüş yaptılar.

Hesabınızı bir şekilde kaptırmışsınız. Hesabınıza giren kişi hesabınızın bakiyesini harcamış. Sebebini bilmiyorum ama çok sıkıntı bir durum. Steam hesabınızla bir siteye giriş yaptınız mı? Şifrenizi değiştirin, 2 aşamalı doğrulamayı yenileyin. Bilgisayarınızda virüs taraması da yapabilirsiniz.

Hesabınızın güvenliği sizin sorumluluğunuzda. Bu yüzden bakiyeyi, pazar işlemlerini geri vermiyorlar maalesef.
Sadece ürünleri aldığı kişiye faydası var, hesaptan henüz bir şey çıkmamış ama çıkmayacağı anlamına gelmez tabi

Şimdi farkettim aynı pc de 3 farklı hesabım vardı bağlı hepsinde aynı durum var. Yaklaşık 100 dolarlık işlem yapılmış üçünden de

Technopat Haberler

Geri
Yukarı