Steam Hesabından Dota 2 eşyası alınmış

kızgınelma

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar MP7 solgunu sattım, hiç satıldıgına dair mesaj gelmedi. Bir ne oldu diye baktığımda bu manzarayı gördüm. Hayatımda hiç Dota oynamadım şunu almışım.
Üsteki ürünün ederi 0.03 benim skinimin ederi ise 7 dolar. Eminim kesinlikle ben satın almadım, Dota oynamadım Dota kütüphanemde bile yoktu.

1111.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar MP7 solgunu sattım, hiç satıldıgına dair mesaj gelmedi. Bir ne oldu diye baktığımda bu manzarayı gördüm. Hayatımda hiç Dota oynamadım şunu almışım.
Üsteki ürünün ederi 0.03 benim skinimin ederi ise 7 dolar. Eminim kesinlikle ben satın almadım, Dota oynamadım Dota kütüphanemde bile yoktu.

Eki Görüntüle 2476655
Dolandırılmışsınız.

Biri sizin Steam hesabınızı ele geçirmiş ve sizin adınıza silahınızı satıp, bakiyeyi kendisinde bulunan berbat bir eşya ile çekmiş.
Yapacak hiçbir şey yok ne yazıkki, tekrar yaşanmaması için önlemler alınabilir.

Eki Görüntüle 2476655

Aynısını arkadaşım yaşadı. RAT yemişti, EXE gibi bir şey kurdunuzmu yakın zamanda PC'ye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı