RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.529 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık Dün 22:50 #1 Hesapt ki doları yan hesaplara hediye kartı şeklinde atabiliyor muyum? Hesapları yeni açacağım herhangi bir para yatırılmamış şekilde.
Hesapt ki doları yan hesaplara hediye kartı şeklinde atabiliyor muyum? Hesapları yeni açacağım herhangi bir para yatırılmamış şekilde.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.837 Makaleler 6 Çözümler 426 Yer İstanbul Dün 22:52 #2 Hediye kartı gönderirken cüzdan bakiyesi kullanarak gönderemiyorsunuz, mecbur kart ile ödeme yaparak göndermeniz lazım.
Hediye kartı gönderirken cüzdan bakiyesi kullanarak gönderemiyorsunuz, mecbur kart ile ödeme yaparak göndermeniz lazım.
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.553 Çözümler 53 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:54 #3 Gönderebiliyorsunuz. fakat en az 3 gün arkadaş olmanız lazım. diye biliyorum. Düzenleme: bakiye olarak gönderemiyorsun, kart ile ödeme yapmanız lazım. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:18
Gönderebiliyorsunuz. fakat en az 3 gün arkadaş olmanız lazım. diye biliyorum. Düzenleme: bakiye olarak gönderemiyorsun, kart ile ödeme yapmanız lazım.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.586 Çözümler 83 Dün 22:58 #4 @swaghos "Mevcut cüzdan bakiyenizi dijital hediye kartı satın almak için kullanamayacağınızı unutmayın." Steam
@swaghos "Mevcut cüzdan bakiyenizi dijital hediye kartı satın almak için kullanamayacağınızı unutmayın." Steam
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.553 Çözümler 53 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:59 #5 Furkan1461 dedi: @swaghos "Mevcut cüzdan bakiyenizi dijital hediye kartı satın almak için kullanamayacağınızı unutmayın." Steam Genişletmek için tıkla... Başlığa göre hareket etmişim pardon. teşekkürler yinede bilgi için düzenliyorum mesajı.
Furkan1461 dedi: @swaghos "Mevcut cüzdan bakiyenizi dijital hediye kartı satın almak için kullanamayacağınızı unutmayın." Steam Genişletmek için tıkla... Başlığa göre hareket etmişim pardon. teşekkürler yinede bilgi için düzenliyorum mesajı.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.529 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık Dün 23:14 #6 Tüh ya olmadı bu