Çözüldü Steam Hesabının 3. parti sitelerle bağlantısı nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erenn cann

Decapat
Daha fazla  
Ben Steam hesabımdaki bağlı olan siteleri nasıl görebilirim? Skin açmak için kullanılan siteler için oturum açıyoruz ya, ondan bahsediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam direkt șu dediklerimi yap. Düzenli șekilde anlatıyorum.

Steam mobil (telefonunuzdan Steam) uygulamasına giriş yapın.

Hesap detayları > Hesap güvenliği altındaki "Steam guard yönet" seçin. Karşınıza gelen ekranın altında "diğer bütün cihazların yetkisini kaldır" seçeneğini seçin.

Bu işlem ile daha önce giriş yapmış olduğunuz tüm cihazlardan çıkış yapılmış olacaktır.
Sag ustten Google fotografiniza tiklayin. Google hesabinizi yonetin diyin. Guvenlik sekmesine gelin. Asagida ucuncu taraf hizmetler diyor. Oradan kaldirmak istediginin ustune tikla. Tum baglantilarinizi silin secenegi cikacak. Mobildeyim kusura bakma biraz karisik oldu. Bende burada cikiyor. Sende ise yarar mi bilmiyorum.

Hocam direkt șu dediklerimi yap. Düzenli șekilde anlatıyorum.

Steam mobil (telefonunuzdan Steam) uygulamasına giriş yapın.

Hesap detayları > Hesap güvenliği altındaki "Steam guard yönet" seçin. Karşınıza gelen ekranın altında "diğer bütün cihazların yetkisini kaldır" seçeneğini seçin.

Bu işlem ile daha önce giriş yapmış olduğunuz tüm cihazlardan çıkış yapılmış olacaktır.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı