Steam Hesabının adını unutmak

Ömer 12

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format attım, sonra başlamam gerekenleri yüklemeye başladım. Steam’de kaldım çünkü ismini unutmuşum, ismi çok dikkat etmeden koyduğum için sonrasında hesap kurtarmadan bir şekilde girdim. Daha bilgileri görmeden şu hatayla karşılaştım: "Bu hesap için izin verilen kurtarma denemesi sayısını aştınız. Daha sonra tekrar deneyin veya farklı bir kurtarma yöntemi kullanmayı deneyin." Bunun süresi ortalama ne kadar, süresiz midir? Bir yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla süresi ne kadar bilmiyorum ama umarım yarın sabah tekrar deneyebilir olursunuz. Hesabınızın adını bilmiyorsanız mümkünse e-posta ile giriş yapmayı deneyin.

Bilgisayarıma format attım, sonra başlamam gerekenleri yüklemeye başladım. Steam'de kaldım çünkü ismini unutmuşum, ismi çok dikkat etmeden koyduğum için sonrasında hesap kurtarmadan bir şekilde girdim. Daha bilgileri görmeden şu hatayla karşılaştım: "bu hesap için izin verilen kurtarma denemesi sayısını aştınız. Daha sonra tekrar deneyin veya farklı bir kurtarma yöntemi kullanmayı deneyin." bunun süresi ortalama ne kadar, süresiz midir? Bir yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam sanki o uyarıyı almadan da öğrenebiliyordunuz hesabınıza kayıtlı mail hala elinizde ise ve mailleri silmediyseniz maile girin oradan login ile alakalı maillerde sanırım sayın "kullanıcı adınız" şeklinde yazıyordu denemekte fayda var.

Bilgisayarıma format attım, sonra başlamam gerekenleri yüklemeye başladım. Steam’de kaldım çünkü ismini unutmuşum, ismi çok dikkat etmeden koyduğum için sonrasında hesap kurtarmadan bir şekilde girdim. Daha bilgileri görmeden şu hatayla karşılaştım: "Bu hesap için izin verilen kurtarma denemesi sayısını aştınız. Daha sonra tekrar deneyin veya farklı bir kurtarma yöntemi kullanmayı deneyin." Bunun süresi ortalama ne kadar, süresiz midir? Bir yardımcı olursanız sevinirim.
Steam'e giriş yaparken "Yardım edin, giriş yapamıyorum" adlı yere tıklarsan, seni Steam Desteğe gönderiyor. Sen yorulma diye linkleri koydum buraya. (2 linkte aynı yere gidiyor) Buradan 1. sıradaki "Steam hesabımın adını ya da parolasını unuttum" sekmesine tıkladığınızda e-postanız aracılığıyla kullanıcı adınızı temin edebilirsin. İşine yararsa çözüm olarak işaretlemeyi unutma!

Nasıl olmadı? Olması gerekir. Eğer olmadıysa seni yanıltmak amacım yok fakat belki hesabını geri alamayabilirsin.
tamam sorun yok eski maillerden buldum ismi

Hocam sanki o uyarıyı almadan da öğrenebiliyordunuz hesabınıza kayıtlı mail hala elinizde ise ve mailleri silmediyseniz maile girin oradan login ile alakalı maillerde sanırım sayın "kullanıcı adınız" şeklinde yazıyordu denemekte fayda var.
eyw kral eski maillerden buldum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı