Steam Hesabının çalınması

Bekows

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşımın Steam hesabı çalınmıştı benim bundan haberim yok iken ondan bana bir Steam Link'i geldi. Güvendiğim bir arkadaşım olduğu için ve onunda hesabının çalındığını bilmediğimden dolayı linke tıkladım. Benden Steam hesabıma giriş yapmamı istedi linkin attığı sitede (site bildiğiniz Steam'e webden girmiş gibiydi) hesabıma giriş yapa bastıktan sonra bir mail geldi ve hesabımın çalındığını anladım giriş yapamayınca. Steam destekten şu an mail bekliyorum ama sizin de önerilerinizi almak istiyorum.

Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Steam destek anında çözüyor bu işi. Steam desteği bekleyin. CS'de hile konusunda iyi değiller ama destek konusunda gayet iyiler. Açtığınız talepte her şeyi açıkça yazdıysanız sorun yaşamazsınız ve hesabınızı alırsınız.

Hesabını kurtarmak için birkaç bilgiye ihtiyacın olabilir.

Desteğe yazmışsın güzel. Yapılacak şey beklemek. Mail adresini de alıp bilgileri değiştirdiysen tamamdır. Geçmiş olsun. En kısa sürede alırsın hesabı umarım.

aynı sorunu bende yaşamıştım gmailden saldığın bi oyunun fotosunu at

kesin alırsın hesabı dert etme

Mail sende olduğundan dolayı bir şey olmaz Steam destek hızlıca sana yardım eder, Steam pointlerin harcandıysa harcamalar geri çevrilip Steam puanların iade edilir ancak cüzdanında para var ise ve hırsız o paralarla kendi itemlerini satın aldıysa topluluk pazarı alışverişleri geri çevirilmiyor onun dışında oyun vs... Aldıysa onlar iade edilebiliyor başka herhangi bir sorun olmaz çünkü sadece şifrene sahipler 2ad ekleyip tel bilgilerini vs... Kaydedersen hiçbir sorun olmaz ileride de bu tarz bir çalınma olayında da geri kurtarırsın.
İleride lazım olur Steam destek ekibinin senden istediği bilgiler genellikle alışverişlerde kullandığın kredi kartı nedir? Kullandığın adres nedir? Tarzı sorular olur bunlar da bir kenarda kayıtlı dursun sana lazım olur.

1 saattir bekliyorum hala dönüş alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…