Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 5 Aralık 2020 #11 Sadece gerektiğinde gerçeğim.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #12 İsmim dışında evet, değiştirmeyi düşünüyorum zaten.
Perry Picopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 452 Yer Patagonya 5 Aralık 2020 #13 Ya abicim ben bunu anket açmıştım neden konuya çevirdiniz sayın modlar? 292941 dedi: İki hesap nasıl oluyor, çift üyelik yasak değil mi? Genişletmek için tıkla... İki hesap derken? Bu iki seçenekten hangisi dedim bir daha oku. bilinçli pars dedi: Ne demek yani bu? Genişletmek için tıkla... Anketi modlar kaldırmış ondan anlaşılmamış tam. Neyine izin vermediler bilmiyorum.
Ya abicim ben bunu anket açmıştım neden konuya çevirdiniz sayın modlar? 292941 dedi: İki hesap nasıl oluyor, çift üyelik yasak değil mi? Genişletmek için tıkla... İki hesap derken? Bu iki seçenekten hangisi dedim bir daha oku. bilinçli pars dedi: Ne demek yani bu? Genişletmek için tıkla... Anketi modlar kaldırmış ondan anlaşılmamış tam. Neyine izin vermediler bilmiyorum.