mustafatv Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #1 18 yaşına yakın zamanda girdim banka hesabı açmak istiyorum. Hangi bankayı önerirsiniz?
Hasan Kahraman Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 2.227 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rayzen 5 Cinsiyet Erkek Meslek Market Personeli 7 Ekim 2024 #2 mustafatv dedi: 18 yaşına yakın zamanda girdim banka hesabı açmak istiyorum. Hangi bankayı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Devlet Bankları Elbette Ziraat veya Vakıfbank
mustafatv dedi: 18 yaşına yakın zamanda girdim banka hesabı açmak istiyorum. Hangi bankayı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Devlet Bankları Elbette Ziraat veya Vakıfbank
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.851 Çözümler 175 7 Ekim 2024 #3 Sizi sömüren bankaları kullanmayın. Daha az sömürenini kullanın. EnPara'dan hesap açın. Transferler ücretsiz, kredi kartı aidatı yok.
Sizi sömüren bankaları kullanmayın. Daha az sömürenini kullanın. EnPara'dan hesap açın. Transferler ücretsiz, kredi kartı aidatı yok.
Batuhan0088 Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 477 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #4 Sizin için en uygun enpara olur. Kuveytte açabilirsiniz. Üniversite durumu varsa bir tane devlet bankasından da açtırabilirsiniz. Ziraat, Halkbank vs.
Sizin için en uygun enpara olur. Kuveytte açabilirsiniz. Üniversite durumu varsa bir tane devlet bankasından da açtırabilirsiniz. Ziraat, Halkbank vs.
Hasan Kahraman Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 2.227 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rayzen 5 Cinsiyet Erkek Meslek Market Personeli 7 Ekim 2024 #5 Görkem Umut dedi: Sizi sömüren bankaları kullanmayın. Daha az sömürenini kullanın. EnPara'dan hesap açın. Transferler ücretsiz, kredi kartı aidatı yok. Genişletmek için tıkla... Enpara, Papara türü bankalara kimlik şartı gerek var mı ki genelde kasada gördüğüm kadarıyla suriyeliler kullanıyordu. Bence Kimlikle kayıt edilen bankalar daha iyi olacaktır.
Görkem Umut dedi: Sizi sömüren bankaları kullanmayın. Daha az sömürenini kullanın. EnPara'dan hesap açın. Transferler ücretsiz, kredi kartı aidatı yok. Genişletmek için tıkla... Enpara, Papara türü bankalara kimlik şartı gerek var mı ki genelde kasada gördüğüm kadarıyla suriyeliler kullanıyordu. Bence Kimlikle kayıt edilen bankalar daha iyi olacaktır.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.851 Çözümler 175 7 Ekim 2024 #6 @Hasan Kahraman EnPara ile Papara aynı kıstasta değil. EnPara bir banka, Papara bir banka değil. Kimlikle kayıt olunuyor tabii ki EnPara'ya.
@Hasan Kahraman EnPara ile Papara aynı kıstasta değil. EnPara bir banka, Papara bir banka değil. Kimlikle kayıt olunuyor tabii ki EnPara'ya.
mustafatv Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #7 Görkem Umut dedi: @Hasan Kahraman Enpara ile Papara aynı kıstasta değil. Enpara bir banka, Papara bir banka değil. Kimlikle kayıt olunuyor tabii ki Enpara'ya. Genişletmek için tıkla... İki banka hesabı açmak bir sorun teşkil eder mi? Kredi kartı almayacağım sadece banka kartı.
Görkem Umut dedi: @Hasan Kahraman Enpara ile Papara aynı kıstasta değil. Enpara bir banka, Papara bir banka değil. Kimlikle kayıt olunuyor tabii ki Enpara'ya. Genişletmek için tıkla... İki banka hesabı açmak bir sorun teşkil eder mi? Kredi kartı almayacağım sadece banka kartı.
7 708134 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 524 Çözümler 1 7 Ekim 2024 #8 Bügün hesap açmak için yapıkredi gittim kadın tek maaş hesabı acılıyor dedi müşteri kaybettiler Akbank, garanti onerim
Bügün hesap açmak için yapıkredi gittim kadın tek maaş hesabı acılıyor dedi müşteri kaybettiler Akbank, garanti onerim
mustafatv Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #9 708134 dedi: Bügün hesap açmak için yapıkredi gittim kadın tek maaş hesabı acılıyor dedi müşteri kaybettiler Akbank, garanti onerim Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
708134 dedi: Bügün hesap açmak için yapıkredi gittim kadın tek maaş hesabı acılıyor dedi müşteri kaybettiler Akbank, garanti onerim Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.851 Çözümler 175 7 Ekim 2024 #10 mustafatv dedi: İki banka hesabı açmak bir sorun teşkil eder mi? Kredi kartı almayacağım sadece banka kartı. Genişletmek için tıkla... Hayır.
mustafatv dedi: İki banka hesabı açmak bir sorun teşkil eder mi? Kredi kartı almayacağım sadece banka kartı. Genişletmek için tıkla... Hayır.