Prosper Blade
Hectopat
Gamemarkta Steam hesapları var oyun almaktansa hesap almak daha karlı diye düşünüyorum. Sorun olur mu?
Olur. Steam hesabı kapatır. Garantisi yok.Gamemarkta Steam hesapları var oyun almaktansa hesap almak daha karlı diye düşünüyorum. Sorun olur mu?
Eğer hesabın ilk mailini adamdan alırsan hiçbir şekilde senden geri alamaz çünkü Steam'de hesapta ilk kullandığın mail ile alabiliyorsun hesabı.Gamemarkta Steam hesapları var oyun almaktansa hesap almak daha karlı diye düşünüyorum. Sorun olur mu?
Alamaz diye bir şey yok. 1-)İlk mail adresim çalındı der ilk onu alır sonra steam hesabını alır. 2-)Mail adresimde çalındı ama bende şu şu şu bilgiler var mail dışında der yine geri alır.Eğer hesabın ilk mailini adamdan alırsan hiçbir şekilde senden geri alamaz çünkü Steam'de hesapta ilk kullandığın mail ile alabiliyorsun hesabı.
Eğer hesabın ilk mailini adamdan alırsan hiçbir şekilde senden geri alamaz çünkü Steam'de hesapta ilk kullandığın mail ile alabiliyorsun hesabı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.