Instagram Hesap ban yedi

Kozlowski27

Centipat
Daha fazla  
Instagram hesabım ban yedi. Geçen gün Discord'daki arkadaşımla tartıştık. Sese çağırdı. Sesteyken de Instagram hesabımı kapattıracağını söyledi ve bir anda kapandı. İtirazda bulundum ama kabul edilmedi. Ayrıca main hesabım da kapatıldı. Çözmenin bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram hesabım ban yedi. Geçen gün Discord'daki arkadaşımla tartıştık. Sese çağırdı. Sesteyken de Instagram hesabımı kapattıracağını söyledi ve bir anda kapandı. İtirazda bulundum ama kabul edilmedi. Ayrıca main hesabım da kapatıldı. Çözmenin bir yolu var mıdır?
Kapanma sebebinde ne yazıyordu?

Sana mass reporting veya üçüncü parti yazılımlarla yapay zeka saldırıları yapmış olabilir.

İtirazın reddedilmiş olsa da, my account has been deactivated formunu doldur ya da yardım merkezinden rapor etmeyi dene. Mümkünse itiraz formlarını farklı bir ağ veya mobil veri üzerinden, başka bir cihazla doldur.

Discord tehditlerini kanıt olarak kullan. (ekran görüntüsü, video, ses kaydı falan)

"Üçüncü şahıslar tarafından bir saldırıya uğradım, hesabımın kapatılacağı önceden söylendi' yazabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı