Hesap çalan kişiye dava açılabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes reportlasın. Ben reportladım.

Tamam Mernis ve kart bilgileri kanıt değil diyelim. Ama benim Discord hesabımı çalması Steam hesabım üzerinden ailevi değerlerime küfür etmesi bu yasal mı sizce?
Hocam discord hesabını çaldığına dair Discord'dun sizin hesabınıza başka bir IP'den giriş yapıldığına dair belge gerekir.

2. olarak

Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Hesap verisi bozulmuş ancak çok da önemli bir şey değil.

3. olarak arkadaş VPN vs. kullandıysa hesabınıza girerken savcı hiç uğraşmaz tamam kardeşim kontol ederiz der gönderir öyle kalır dosya.

Her şeyi geçtim hesaplarını çalan ve Steam ismini **** yapan bir insanla nasıl kankalı konuşabiliyorsun? Bir hesap için kendinden bu kadar taviz vermemelisin.

Hocam arkadaş mailime de giriş yapmış sanırım. Çünkü hiç bir şekilde mail de başka bir yerden giriş yapıldı diye bildirim gelmemiş. Başka ip den giriş olayını silmiş olabilir ya da bunu engelleyecek bir şey yapmış olabilir.
Her şeyi geçtim hesaplarını çalan ve Steam ismini **** yapan bir insanla nasıl kankalı konuşabiliyorsun? Bir hesap için kendinden bu kadar taviz vermemelisin.
Sakin biriyim denebilir. Bana küfür edene pek kızmam ek olarak ben kankamı daha çok arkadaşım/bilader/dostum yerine kullanıyorum.

Açarsınız da nasıl bu kadar hesabı çaldırmayı başarabildiniz? Ben onu merak ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…