Epic Games Hesap çalındı

Eski silinen mailleri geri getirebilecek bir yöntem veya program var mı veya bu faturaları nereden bulabilirim kafayı yedirtecekler insana.

Mailleri sildinizmi çöp kutusunda mı? Bir kontrol edin lütfen.

O mailleri geri getirsen bile destek ekibi doğrulayıp hesabını sana vermiyorlar. Ben o istediklerini harfi harfine yaptığım halde yine de doğrulama yapmadılar. Epic Games'in çok berbat bir sistemi var.

Mailleri sildinizmi çöp kutusunda mı? Bir kontrol edin lütfen.

Yok hocam mailler silineli belki 2 3 sene olmuştur. Dediğim gibi hesap çok eski dolayısıyla benim mailleri geri getirebilmem çok zor. Bana ancak destek o faturaları geri atabilir.

O mailleri geri getirsen bile destek ekibi doğrulayıp hesabını sana vermiyorlar. Ben o istediklerini harfi harfine yaptığım halde yine de doğrulama yapmadılar. Epic Games'in çok berbat bir sistemi var.

Çok saçma bir sistem var EA uygulamasında asla böyle değil.

Yakın zamanda biriyle kavga ettiniz mi? Ya da tartıştınızmı?

Yakın zamanda biriyle kavga ettiniz mi? Ya da tartıştınız mı?

Yok hocam eşeklik bende salak gibi bütün hesapların şifresini aynı yaptım birini kıran hepsini ele geçirmiş oldu muhtemelen.

Yok hocam eşeklik bende salak gibi bütün hesapların şifresini aynı yaptım birini kıran hepsini ele geçirmiş oldu muhtemelen.

Son zamanlarda Epic Games'te oyunların fiyatları uygun olduğundan dolayı hesapları patlatıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…