Epic Games Hesap çalındı

Epic Games'e mail attım Epic Games hesabıma kayıtlı mailde bende. Fatura hariç her şeyi söyledim faturayı da dekont olarak attım sonra bana bunu dediler.
Hesabımda 10000 liralık şeyler vardı.

Anladığım kadarıyla hesabı artık geri alamazsınız hocam bir soğuk su için.

arkadaşımla eski çektiğim videoları atsam peki

Arkadaşımla eski çektiğim videoları atsam peki.

Elinizde o hesap ile alakalı ne varsa atın Epic canlı destek ile konuşursanız 2-3 güne alırsınız elinizde ne varsa video klipler aldıgınız oyunlar gibi gibi. Hesabınızı nasıl çaldırdınız bir de onu anlatır mısınız?

Arkadaşımla eski çektiğim videoları atsam peki.

Sahipliğin ile alakalı birkaç soru olmuşlar şu an seni şey zannediyorlar hesabı çalan üstüne alan kişi zannediyorlar birkaç daha bilgi ile üstüne alabilirsin şu an hesabını freezlemişler birkaç bilgi daha verirsen Türk destek ekibi senin hesabının şifresini sıfırlayıp sana şifre atıp o hesabı geri alabilirsin Steam'de böyle işliyor epicdede aynısı olması lazım arkadaşım Epic hesabı çalınmıştı öyle almıştık.

mailim çalındı hallettim onu ondan sonra psn heabım calındı onu halledemedim epic hesabım şimdi onla uğraşıyorum.
birkaç bilgi derken eski klipleri link olarakmı atmam lazım?
birde canlı destek ile nasıl konuşacağım?

bir sürü mail attım fotoğraflar var niye cevap vermiyorlar

hesap kurtarma diye onay kodu geldi onayladım hiç birşey olmadı

Anladığım kadarıyla hesabı artık geri alamazsınız hocam bir soğuk su için.
hesabımı kurtardım teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…