Steam Hesap çalındı

XXBABAPRO

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba çok acil daha yeni Steam hesabım çalındı. Steam Guard'ı devre dışı bıraktılar telefon numaramı ve e postamı sildiler. Nasıl yeniden kurtarabilirim?

Oyun satın aldıysan oyunun faturasını Steam supporta atarsan hesap senin ustune yazilir.

Destek ile iletişime geç, Steam'de çok kolay olacağını sanmıyorum ama aynı şekilde e-postamı değiştirerek riot'umu çalmışlardı. Sağolsun destek kurtardı.
Steam'de iş biraz daha ciddi olur diye düşünüyorum hem tel no hem e posta gitmiş, sizin olduğuna dair pek kanıt kalmamış. Ama yine de deneyin.

Oyun satın aldıysan oyunun faturasını Steam supporta atarsan hesap senin ustune yazilir.
Evet, bu gibi şeylerle kanıtlayabilirsiniz.

Steam destek ile iletişime geç, bir şey satın aldıysan bunu izah et ve isterlerse alışveriş yaptiğin kartın bilgilerini ver, e-posta değişikliği kendin yaptiysan önceden kullandığın e-postayı belirt. Benim de çalmışlardı e-posta şifre gitmişti alışveriş yaptığım kart bilgilerini verdim hesabı aldim.

Hocam @ebru1441 Ablanin dedigi gibi kart bilgileriniz ile kurtarabilirsiniz hesabinizi. Bende de bi kere olmustu. Allah tan kart bilgileri sayesinde kurtardim hesabi.

Nasıl geçicem peki onu da söylermisiniz

Nasıl geçeceğim peki onu da söyler misiniz?

1- Steam Destek yaz.
2- Hesabım çalındı kısmına gir.
3- Bu kısımda E-posta ya da Numara isteyecek. Rastgele bir şey yaz.
4- Ne yazık ki bu hesabı bulamadık. Hesap adınla ara tarzı bir şey diyecek. Ona bas.
5- Hesap adını yaz.
6- E-posta gönderme kısmı gelecek yine. Bu E Postaya ulaşamıyorum de ve açılan kısımdan ulaşabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…