Steam Hesap çalındı

kyrcdk

Centipat
Daha fazla  
Uyku sersemi trade falan bir şey yazıyordu, fark etmedim, girdim, hesap çalındı, yardım eder misiniz? Hesap kurtarılamasa bile para yatırdığım kartlara bir şey olur mu?

1746383976434.png

Hocam kartlarını kullanıma kapat para çekilmesin daha sonra Steam destekle halledersin o işi.

Hesabınızı geri alırsınız, desteğe ulaşın. Harcama yapıldıysa geçmiş olsun. Yapılan harcamaları geri iade etmez.

Hesabınızı geri alırsınız, desteğe ulaşın. Harcama yapıldıysa geçmiş olsun. Yapılan harcamaları geri iade etmez.
Hesapta para yok , kartlar kayıtlı değil , hesap önemli değil. Sadece benden maddi bir şey gitmesin ekstra yeter.

Kartlar hesabında kayıtlı değilse korkma bir şey olmaz.

Hesabınızı geri alırsınız, desteğe ulaşın. Harcama yapıldıysa geçmiş olsun. Yapılan harcamaları iade etmez.

Hocam desteğe nasıl ulaşıcağım.

Hesapta para yok, kartlar kayıtlı değil, hesap önemli değil. Sadece benden maddi bir şey gitmesin ekstra yeter.

Hocam sen boş ver önce bir desteğe yaz.
Sonra derin bir nefes al ve uyu.

Kartın kayıtlı değilse nasıl çekecek adam boş ver salla

Hocam sen boş ver önce bir desteğe yaz.
Sonra derin bir nefes al ve uyu.

Kartın kayıtlı değilse nasıl çekecek adam boş ver salla.

Hocam mail attım Steam'e. Şimdi sakinleştim kafam yerime oturdu. Hastayım bir de kafam yerimde değil. Teşekkür ederim <3

Hocam ben bunlara nasıl ulaşıcağım, vallahi hiç bilmiyorum. Mail üzerinden sorun çözülmediğini yazdılar. Normal destek sitesine girdiğimde parola sıfırlama seçeneği çıkıyor ama hesap çalındı şu an bende değil ben nasıl sıfırlayım ki. @kida @UmutMelihAkyol

Son düzenleme:
@kyrcdk Steam desteğe detaylıca sorununu anlat. Oyun satın aldıysan faturalarını ilet. Destek bu konuda size yardımcı olacaktır. Desteğe yeni bir steam hesabı açarak bile ulaşabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı