Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 Hesaba giriş yapamıyorum e-posta vs. değişmiş. Nasıl geri alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2025
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.587 Makaleler 5 Çözümler 274 2 Temmuz 2025 #2 Farklı bir hesapla kanıtları ile desteğe ulaşmayı deneyebilirsiniz isterseniz. Artı 0 Eksi
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 2 Temmuz 2025 #3 Kaganshady dedi: Hesaba giriş yapamıyorum e-posta vs. değişmiş. Nasıl geri alırım? Genişletmek için tıkla... Steam destek ile iletişime geç. Oyun aldın ise oradan faturaları veya ödeme belgelerini onlara at. Artı 0 Eksi
Kaganshady dedi: Hesaba giriş yapamıyorum e-posta vs. değişmiş. Nasıl geri alırım? Genişletmek için tıkla... Steam destek ile iletişime geç. Oyun aldın ise oradan faturaları veya ödeme belgelerini onlara at.
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2025 #4 Kaganshady dedi: Hesaba giriş yapamıyorum e-posta vs. değişmiş. Nasıl geri alırım? Genişletmek için tıkla... Steam Destek bu linke gidin hesaba giriş yapamıyorum , sonrasında steam hesabım çalındı kısmına tıklayın ve ilerlemeye kaydedin. Artı 0 Eksi
Kaganshady dedi: Hesaba giriş yapamıyorum e-posta vs. değişmiş. Nasıl geri alırım? Genişletmek için tıkla... Steam Destek bu linke gidin hesaba giriş yapamıyorum , sonrasında steam hesabım çalındı kısmına tıklayın ve ilerlemeye kaydedin.
KS KS Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: Farklı bir hesapla kanıtları ile desteğe ulaşmayı deneyebilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Steam desteğe mail attım kendi sitelerindeki hesap kurtarma sistemi hesaptan maili sildikleri için çalışmıyor. Taeones dedi: Steam destek ile iletişime geç. Oyun aldın ise oradan faturaları veya ödeme belgelerini onlara at. Genişletmek için tıkla... Evet maile dekont vs attım ama dönüş yapmadılar. Emr2634 dedi: Steam Destek bu linke gidin hesaba giriş yapamıyorum, sonrasında Steam hesabım çalındı kısmına tıklayın ve ilerlemeye kaydedin. Genişletmek için tıkla... İlerleyemiyorum maile bağlı hesap bulamıyor ki zaten deneme sayısını da aştığım için devam edemiyorum. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Farklı bir hesapla kanıtları ile desteğe ulaşmayı deneyebilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Steam desteğe mail attım kendi sitelerindeki hesap kurtarma sistemi hesaptan maili sildikleri için çalışmıyor. Taeones dedi: Steam destek ile iletişime geç. Oyun aldın ise oradan faturaları veya ödeme belgelerini onlara at. Genişletmek için tıkla... Evet maile dekont vs attım ama dönüş yapmadılar. Emr2634 dedi: Steam Destek bu linke gidin hesaba giriş yapamıyorum, sonrasında Steam hesabım çalındı kısmına tıklayın ve ilerlemeye kaydedin. Genişletmek için tıkla... İlerleyemiyorum maile bağlı hesap bulamıyor ki zaten deneme sayısını da aştığım için devam edemiyorum.
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2025 #6 Kaganshady dedi: Steam desteğe mail attım kendi sitelerindeki hesap kurtarma sistemi hesaptan maili sildikleri için çalışmıyor. Evet maile dekont vs attım ama dönüş yapmadılar. İlerleyemiyorum maile bağlı hesap bulamıyor ki zaten deneme sayısını da aştığım için devam edemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman tek çare steam desteğe mail atmak telefon vb. bir destek hatları yok. Artı 0 Eksi
Kaganshady dedi: Steam desteğe mail attım kendi sitelerindeki hesap kurtarma sistemi hesaptan maili sildikleri için çalışmıyor. Evet maile dekont vs attım ama dönüş yapmadılar. İlerleyemiyorum maile bağlı hesap bulamıyor ki zaten deneme sayısını da aştığım için devam edemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman tek çare steam desteğe mail atmak telefon vb. bir destek hatları yok.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.210 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #7 Steam Destek ile iletişime geç Steam hesaplarını kurtarmak çok kolay. Artı 0 Eksi
KS KS Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #8 Arkadaşlar bir güncelleme yapmam lazım bütün hesaplarım çalınmaya başladı bir anda. Steam olsun EA Games olsun Riot hesabım bile çalınmış bir anda nasıl oldu anlamadım. Gelen doğrulama kodları spam kutusuna düştüğü için gelenleri de görmemişim. Instagram hesabıma kadar çalınmaya çalışıldı yani. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar bir güncelleme yapmam lazım bütün hesaplarım çalınmaya başladı bir anda. Steam olsun EA Games olsun Riot hesabım bile çalınmış bir anda nasıl oldu anlamadım. Gelen doğrulama kodları spam kutusuna düştüğü için gelenleri de görmemişim. Instagram hesabıma kadar çalınmaya çalışıldı yani.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.587 Makaleler 5 Çözümler 274 2 Temmuz 2025 #9 Korsan yazılım mi kullandınız yakın zamanda? Artı 0 Eksi
KS KS Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #10 Sakuya Izayoi dedi: Korsan yazılım mi kullandınız yakın zamanda? Genişletmek için tıkla... Hayır zaten Apple cihaz kullanıyorum öyle bir imkanım yok. Şifrelerimin hepsi birbirinden değişik karmaşık şifreler. En ufak girişte zaten mail gelmesi gerekmiyor mu nasıl ulaşıyor bunlar. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Korsan yazılım mi kullandınız yakın zamanda? Genişletmek için tıkla... Hayır zaten Apple cihaz kullanıyorum öyle bir imkanım yok. Şifrelerimin hepsi birbirinden değişik karmaşık şifreler. En ufak girişte zaten mail gelmesi gerekmiyor mu nasıl ulaşıyor bunlar.