Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 Hesaba giriş yapamıyorum e-posta vs. değişmiş. Nasıl geri alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2025
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.210 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #11 Kaganshady dedi: Arkadaşlar bir güncelleme yapmam lazım bütün hesaplarım çalınmaya başladı bir anda. Steam olsun EA Games olsun Riot hesabım bile çalınmış bir anda nasıl oldu anlamadım. Gelen doğrulama kodları spam kutusuna düştüğü için gelenleri de görmemişim. Instagram hesabıma kadar çalınmaya çalışıldı yani. Genişletmek için tıkla... Keylogger bulaşmış olabilir mi? Eğer Mac kullanıyorsanız çok imkanı yok ama. Bütün mailleri değiştirin. Artı 0 Eksi
Kaganshady dedi: Arkadaşlar bir güncelleme yapmam lazım bütün hesaplarım çalınmaya başladı bir anda. Steam olsun EA Games olsun Riot hesabım bile çalınmış bir anda nasıl oldu anlamadım. Gelen doğrulama kodları spam kutusuna düştüğü için gelenleri de görmemişim. Instagram hesabıma kadar çalınmaya çalışıldı yani. Genişletmek için tıkla... Keylogger bulaşmış olabilir mi? Eğer Mac kullanıyorsanız çok imkanı yok ama. Bütün mailleri değiştirin.
KS KS Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #12 Sythexz dedi: Keylogger bulaşmış olabilir mi? Eğer Mac kullanıyorsanız çok imkanı yok ama. Bütün mailleri değiştirin. Genişletmek için tıkla... Tamam buldum ya kardeşimin bilgisayarından maillere bakmıştım onun çöplüğünden bulaştı sanırım. EA Games, Riot, Steam ve Instagram'ı kurtardım. Ubisoft kaldı bir. Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Keylogger bulaşmış olabilir mi? Eğer Mac kullanıyorsanız çok imkanı yok ama. Bütün mailleri değiştirin. Genişletmek için tıkla... Tamam buldum ya kardeşimin bilgisayarından maillere bakmıştım onun çöplüğünden bulaştı sanırım. EA Games, Riot, Steam ve Instagram'ı kurtardım. Ubisoft kaldı bir.