Steam Hesap çalındıktan sonra yeni hesap açmalı mı?

TheLynes

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben spordayken küçük kardeşim Steam hesabımdan CS oynamış. Oynarkende mesaj gelmiş bedave 50 dolar Steam linki diye. Sonra ben eve geldim Steam desteğe falan yazdım sağ olsunlar 3-5 saat içinde dönüş yaptılar. Benim de içimde hesabım için kuşkularım var yeni hesap mı açsam diye sizlerin görüşlerini merak ediyorum. Yeni hesap açmama gerek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben spordayken küçük kardeşim Steam hesabımdan CS oynamış. Oynarkende mesaj gelmiş bedave 50 dolar Steam linki diye. Sonra ben eve geldim Steam desteğe falan yazdım sağ olsunlar 3-5 saat içinde dönüş yaptılar. Benim de içimde hesabım için kuşkularım var yeni hesap mı açsam diye sizlerin görüşlerini merak ediyorum. Yeni hesap açmama gerek var mıdır?
Ne hakkında kuşkunuz var? Eğer ban vb. ise içindeki skinleri satabilirsiniz, eğer hesabın içinde birisi var diye düşünüyorsanız şifresini değişebilirsiniz. Kardeşiniz birşey indirmişse sağlam bir antivirüs ile taratabilirsiniz.

Küçük kardeşini uyar ya da pc ye şifre koy oynamasın.

Arkadaşlar bir de Steam'de tüm arkadaşlarım silinmiş, Steam hesabı güvende tutmak için mi böyle bir şey yaptı?

Şunu da atayım ben.

Gerek yok. Bundan sonra saçma sapan linklere atlamayın, yeterli.

Dostum hesapla ilgili bir şey olmaz değil mi CS'de falan hiç oyuna girmemiş baktım hesap yaklaşık 800 TL'lik bir hesap yol yakınken hesap değişmeli miyim yoksa hiç gerek yok mu, teşekkürler.

Dosya Ekleri

• hesab.png
    hesab.png
    357,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Dostum hesapla ilgili bir şey olmaz değil mi CS'de falan hiç oyuna girmemiş baktım hesap yaklaşık 800 TL'lik bir hesap yol yakınken hesap değişmeli miyim yoksa hiç gerek yok mu, teşekkürler.

Şifreyi değiştiriyseniz başka bir şeye gerek yok. Dediğim gibi şüpheli bağlantılara dikkat etmeniz yeterli. Sırf o tarz bir şey yaşadınız diye hesabı çöp etmeye gerek yok.

Şifreyi değiştiriyseniz başka bir şeye gerek yok. Dediğim gibi şüpheli bağlantılara dikkat etmeniz yeterli. Sırf o tarz bir şey yaşadınız diye hesabı çöp etmeye gerek yok.

Tamamdır ilginiz için çok teşekkür ederim. Steam hesabım benim için çok değerli, aklımda soru kalmasın istedim. Tekrardan teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı