Kardeşim bu site üzerinden 10TL'lik Steam kod almış, kendisi güvenilir mi herhangi bir şekil de kartımdan habersiz para çıkışı olur mu? Türkiye'nin En Gelişmiş ve Modern Oyuncu Pazarı sitenin linki bu dostlar.
Hesap.com.tr; en büyük ve en gelişmiş pazar yeri ile oyun eşyaları, hesap satın alma, skin, epin ve item satış sitesi. Uygun fiyatlarla oyun keyfini katla!
Asla güvenilir değil site içinde ki tüm satıcılar illegal yollardan çaldığı hesapları satıyor. Denemek için birkaç tane satın aldım bazıları ya kalıcı uzaklaştırma yemiş ya da kullanıcı adı ve şifre yanlış zaten bu kadar ucuz olmasından anlamanız gerek.
Asla güvenilir değil site içinde ki tüm satıcılar illegal yollardan çaldığı hesapları satıyor. Denemek için birkaç tane satın aldım bazıları ya kalıcı uzaklaştırma yemiş ya da kullanıcı adı ve şifre yanlış zaten bu kadar ucuz olmasından anlamanız gerek.
Kankam az önce bir tane çocuk yazdı whatsapp üzerinden bu site üzerinden random zula hesabı almış benim eskilerden kalma hesabı vermişler çocuğa. Hesap bilgilerinde benim numaram kalmış çocuk bana ulaşmış.