Hesap.com güvenilir mi?

SukotAD

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yukarıda da yazdığım gibi bu site güvenli midir? Valorant hesabı alacağım kart bilgilerimi çalma gibi bir durum olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yukarıda da yazdığım gibi bu site güvenli midir? Valorant hesabı alacağım kart bilgilerimi çalma gibi bir durum olur mu?
Hangi ödeme sistemini kullanıyorlar, artık ödemeleri paytr vb. üzerinden yapıyor bir çok site o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum.

Linki koymayı unutmuşum buradan bakabilirsiniz: Türkiye'nin En Gelişmiş ve Modern Oyuncu Pazarı

Hangi ödeme sistemini kullanıyorlar, artık ödemeleri paytr vb. üzerinden yapıyor bir çok site o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum.
koyduğum linkten bakabilir misin?Ben tam bilmiyorumda

Çok güvenilir gelmiyor bu tarz yerler. Almak isterseniz de Papara'nın hayalet kartını veya herhangi bir bankanın sanal kartını limitlendirerek yapın alışverişinizi.

Çok güvenilir gelmiyor bu tarz yerler. Almak isterseniz de Papara'nın hayalet kartını veya herhangi bir bankanın sanal kartını limitlendirerek yapın alışverişinizi.
paparanın sanal kartını nasıl limitlendirebilirim.

Papara uygulamasına giriş yapıp yeni kart aldığınız zaman Hayalet Kartınıza limit koyabilirsiniz istediğiniz gibi. Zaten alışveriş sonrası otomatik olarak kart kendini iptal ettiriyor.
bunun yerine kullanmadığım tosla karta yükleyip alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…