K Killercats Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 32 23 Şubat 2025 #1 Hesap.com nasıldır, güvenli midir? RP satın alımı yapacağım, Papara'dan sanal karta limit koyarak yapacağım ama yine de bir sormak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025
Hesap.com nasıldır, güvenli midir? RP satın alımı yapacağım, Papara'dan sanal karta limit koyarak yapacağım ama yine de bir sormak istedim.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.415 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 Hocam güvenilirdirde daha iyi sitelerde var yani şikayeti olan bir site ama çoğunlukla sitedeki satıcılardan kaynaklı sanıyorum ki siz direk sitenin sattığı RP'den alacaksınız.
Hocam güvenilirdirde daha iyi sitelerde var yani şikayeti olan bir site ama çoğunlukla sitedeki satıcılardan kaynaklı sanıyorum ki siz direk sitenin sattığı RP'den alacaksınız.
L Loony Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 205 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 Killercats dedi: Hesap.com nasıldır, güvenli midir? RP satın alımı yapacağım, Papara'dan sanal karta limit koyarak yapacağım ama yine de bir sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Daha önce VP aldım bir sorun yaşamadım.
Killercats dedi: Hesap.com nasıldır, güvenli midir? RP satın alımı yapacağım, Papara'dan sanal karta limit koyarak yapacağım ama yine de bir sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Daha önce VP aldım bir sorun yaşamadım.