a brad Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Sizce boyle bir şeyin olması mantıklı mı ya da başıma bir şey gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024
6 651016 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 23 Ağustos 2024 #2 a brad dedi: Sizce boyle bir şeyin olması mantıklı mı ya da başıma bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... O siteyi duymadım ama çoğu ilan sitesi güvenlik için istiyor zaten. İtem satışa arkalı önlü T.C. Fotomu atmışlığım var. Zaten artık 2024 yılında T.C. numaranız tek başına bir işe yaramaz.
a brad dedi: Sizce boyle bir şeyin olması mantıklı mı ya da başıma bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... O siteyi duymadım ama çoğu ilan sitesi güvenlik için istiyor zaten. İtem satışa arkalı önlü T.C. Fotomu atmışlığım var. Zaten artık 2024 yılında T.C. numaranız tek başına bir işe yaramaz.
a brad Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #3 651016 dedi: O siteyi duymadım ama çoğu ilan sitesi güvenlik için istiyor zaten. İtem satışa arkalı önlü T.C. Fotomu atmışlığım var. Zaten artık 2024 yılında T.C. numaranız tek başına bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... evet sadece tc kimlik ve doğum tarihi istiyor
651016 dedi: O siteyi duymadım ama çoğu ilan sitesi güvenlik için istiyor zaten. İtem satışa arkalı önlü T.C. Fotomu atmışlığım var. Zaten artık 2024 yılında T.C. numaranız tek başına bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... evet sadece tc kimlik ve doğum tarihi istiyor
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.870 Çözümler 20 23 Ağustos 2024 #4 a brad dedi: Evet sadece T.C. kimlik ve doğum tarihi istiyor. Genişletmek için tıkla... İtemsatış gibi sitelerde verebilirsiniz o siteyi bilmiyorum fakat para çekmek için istiyor kimliği.
a brad dedi: Evet sadece T.C. kimlik ve doğum tarihi istiyor. Genişletmek için tıkla... İtemsatış gibi sitelerde verebilirsiniz o siteyi bilmiyorum fakat para çekmek için istiyor kimliği.
6 651016 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 23 Ağustos 2024 #5 a brad dedi: Evet sadece T.C. kimlik ve doğum tarihi istiyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok bu bilgilerine isteyen herkes ulaşabiliyor zaten yazın gitsin yasa dışı bir şey yapmayacaksanız tabii. sado01 dedi: İtemsatış gibi sitelerde verebilirsiniz o siteyi bilmiyorum fakat para çekmek için istiyor kimliği. Genişletmek için tıkla... Bir dolandırıcılık olursa dava açmak için istiyor.
a brad dedi: Evet sadece T.C. kimlik ve doğum tarihi istiyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok bu bilgilerine isteyen herkes ulaşabiliyor zaten yazın gitsin yasa dışı bir şey yapmayacaksanız tabii. sado01 dedi: İtemsatış gibi sitelerde verebilirsiniz o siteyi bilmiyorum fakat para çekmek için istiyor kimliği. Genişletmek için tıkla... Bir dolandırıcılık olursa dava açmak için istiyor.
a brad Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #6 sado01 dedi: İtemsatış gibi sitelerde verebilirsiniz o siteyi bilmiyorum fakat para çekmek için istiyor kimliği. Genişletmek için tıkla... item satış arkalı önlü foto istiyor ve kimlik numarası
sado01 dedi: İtemsatış gibi sitelerde verebilirsiniz o siteyi bilmiyorum fakat para çekmek için istiyor kimliği. Genişletmek için tıkla... item satış arkalı önlü foto istiyor ve kimlik numarası
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.870 Çözümler 20 23 Ağustos 2024 #7 651016 dedi: Sıkıntı yok bu bilgilerine isteyen herkes ulaşabiliyor zaten yazın gitsin yasa dışı bir şey yapmayacaksanız tabii. Bir dolandırıcılık olursa dava açmak için istiyor. Genişletmek için tıkla... Niye disslike atıyorsun ben İtemsatış için söyledim?
651016 dedi: Sıkıntı yok bu bilgilerine isteyen herkes ulaşabiliyor zaten yazın gitsin yasa dışı bir şey yapmayacaksanız tabii. Bir dolandırıcılık olursa dava açmak için istiyor. Genişletmek için tıkla... Niye disslike atıyorsun ben İtemsatış için söyledim?
6 651016 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 23 Ağustos 2024 #8 sado01 dedi: Niye disslike atıyorsun ben İtemsatış için söyledim? Genişletmek için tıkla... Açıkladım ya kardeşim iyi misin? Parayı sana yollamak için falan istemiyor saçmalamayın Tek olayı dava açmak gerekirse bilgileri vermek.
sado01 dedi: Niye disslike atıyorsun ben İtemsatış için söyledim? Genişletmek için tıkla... Açıkladım ya kardeşim iyi misin? Parayı sana yollamak için falan istemiyor saçmalamayın Tek olayı dava açmak gerekirse bilgileri vermek.
a brad Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #9 651016 dedi: Sıkıntı yok bu bilgilerine isteyen herkes ulaşabiliyor zaten yazın gitsin yasa dışı bir şey yapmayacaksanız tabii. Bir dolandırıcılık olursa dava açmak için istiyor. Genişletmek için tıkla... Üstelik zaten ismimi ve soy ismimi bilen herkes bu bilgiye ulaşabilir
651016 dedi: Sıkıntı yok bu bilgilerine isteyen herkes ulaşabiliyor zaten yazın gitsin yasa dışı bir şey yapmayacaksanız tabii. Bir dolandırıcılık olursa dava açmak için istiyor. Genişletmek için tıkla... Üstelik zaten ismimi ve soy ismimi bilen herkes bu bilgiye ulaşabilir
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.870 Çözümler 20 23 Ağustos 2024 #10 651016 dedi: Açıkladım ya kardeşim iyi misin? Genişletmek için tıkla... Para çekmek için istiyor orada kardeşim en ilanı açmak için koymadım kimlik para çekmek istiyorsan yazıyordu.
651016 dedi: Açıkladım ya kardeşim iyi misin? Genişletmek için tıkla... Para çekmek için istiyor orada kardeşim en ilanı açmak için koymadım kimlik para çekmek istiyorsan yazıyordu.