W wetonz Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Başlıktaki site üzerinden Valorant point satın almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi ve kaç saatte teslim ederler acaba?
Başlıktaki site üzerinden Valorant point satın almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi ve kaç saatte teslim ederler acaba?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.464 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 25 Ocak 2025 #2 wetonz dedi: Başlıktaki site üzerinden Valorant point satın almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi ve kaç saatte teslim ederler acaba? Genişletmek için tıkla... Güvenilir, yorumları 1-2dk içinde geldiği yönünde.
wetonz dedi: Başlıktaki site üzerinden Valorant point satın almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi ve kaç saatte teslim ederler acaba? Genişletmek için tıkla... Güvenilir, yorumları 1-2dk içinde geldiği yönünde.
Ankaralıyım Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 1050 Ti i7 7. nesil laptop Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 çoğu youtuber sponsor olarak kullanıyor hansuo holyphoenix hazreti yasuoyu jaxres belki güvenilir olabilir
çoğu youtuber sponsor olarak kullanıyor hansuo holyphoenix hazreti yasuoyu jaxres belki güvenilir olabilir
diamond_block Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3060 Mobil İ711800H Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 wetonz dedi: Başlıktaki site üzerinden Valorant point satın almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi ve kaç saatte teslim ederler acaba? Genişletmek için tıkla... Benim anladığıma göre bütün VP satan siteler en fazla 20 30 veya 40 TL indirim yapıyor fazla indirim yapmıyor Valorant'ın kendisindende alabilirsiniz.
wetonz dedi: Başlıktaki site üzerinden Valorant point satın almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi ve kaç saatte teslim ederler acaba? Genişletmek için tıkla... Benim anladığıma göre bütün VP satan siteler en fazla 20 30 veya 40 TL indirim yapıyor fazla indirim yapmıyor Valorant'ın kendisindende alabilirsiniz.
W wetonz Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #5 diamond_block dedi: Benim anladığıma göre bütün VP satan siteler en fazla 20 30 veya 40 TL indirim yapıyor fazla indirim yapmıyor Valorant'ın kendisindende alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısın fakat şuan tam olarak yetmediği için ucuz arıyorum.
diamond_block dedi: Benim anladığıma göre bütün VP satan siteler en fazla 20 30 veya 40 TL indirim yapıyor fazla indirim yapmıyor Valorant'ın kendisindende alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısın fakat şuan tam olarak yetmediği için ucuz arıyorum.
Judele Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 679 Çözümler 7 25 Ocak 2025 #6 diamond_block dedi: Benim anladığıma göre bütün VP satan siteler en fazla 20 30 veya 40 TL indirim yapıyor fazla indirim yapmıyor Valorant'ın kendisindende alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 20 30 TL mi çok daha fazla fark var. Site güvenilir birçok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım satıcıya dikkat etmeniz gerekiyor açıklamaları iyi okuyun.
diamond_block dedi: Benim anladığıma göre bütün VP satan siteler en fazla 20 30 veya 40 TL indirim yapıyor fazla indirim yapmıyor Valorant'ın kendisindende alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 20 30 TL mi çok daha fazla fark var. Site güvenilir birçok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım satıcıya dikkat etmeniz gerekiyor açıklamaları iyi okuyun.
T TheDexuS Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 526 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #7 Alınır, kardeşim valorant hesabını oradan vp alarak dizdi.