Hesap.com.tr guvenilir değil

1Fatih0

Centipat
Daha fazla  
3 tane hesap aldik. İadelerle birlikte kandiriyorlar arkadaşlar. Herkese buradan soylemis olalim hiçbir alisverisinizi buradan yapmanizi onermem. Hiçbir sekilde hizli donus de yapmiyorlar. Attigim paradan oldum.

Dosya Ekleri

• IMG_3336.png
    IMG_3336.png
    435,4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_3335.png
    IMG_3335.png
    608 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_3324.jpeg
    IMG_3324.jpeg
    111,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
3 tane hesap aldik. İadelerle birlikte kandiriyorlar arkadaşlar. Herkese buradan soylemis olalim hiçbir alisverisinizi buradan yapmanizi onermem. Hiçbir sekilde hizli donus de yapmiyorlar. Attigim paradan oldum.

Random hesaba kaç TL verdiniz?

Sitenin desteğiyle iletişime geçtiniz mi ben sorun yaşamamıştım.

Öte yandan Valorant hesabı gibi şeyler satın alınacak şeyler değil.

Zamanında arkadaşlar ile yapıyorduk bütün hesaplar mailli garantili iyi de kazanıyorduk. Satıcıya bağlı.

Satışları hesap com değil sitedeki satıcılar yapıyor. Ayrıca Valorant hesap alım/satımı kurallara aykırı bir şey alsanızda o hesap en kısa sürede ya geri alınacak ya da banlanacak. Satıcıya bağlı sitenin pek alakası yok.

Vallahi 2 haftadan beri Valorant ve LoL'de toplamda 2000 TL'den fazla puan aldım hiçbirinde sıkıntı olmadı
Ve ayrıca random hesap bu adı üzerinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı