Hesap cüzdanı nedir?

Berooooo

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben garantiden borsa hesabi acacaktim ve maaş hesabı ile olmadığı yeni bir vadesiz hesabi olması gerektiği ve hesap açıldıktan sonra hesap cüzdanımızi bankadan alabileceğimizi söylediler. Bu nedir, almazsak ne olur, ne ise yarar?

Almazsan bir şey olmaz. Verecekleri kağıtta hesabının bilgileri yazıyor olacak o bilgileri uygulamadan da görebiliyorsun zaten IBAN vs. diye biliyorum. Ben de garanti kullanıyorum almadım o kağıdı gerek yok.

Herkese merhaba, ben garantiden borsa hesabi acacaktim ve maaş hesabı ile olmadığı yeni bir vadesiz hesabi olması gerektiği ve hesap açıldıktan sonra hesap cüzdanımızi bankadan alabileceğimizi söylediler. Bu nedir, almazsak ne olur, ne ise yarar?

Hesap bilgilerin ve açılış bakiyen yazan bir kağıt çok önemli değil.

Banka yada hesap cüzdanı dijital çağdan önce banka hesabınızın takibini yapmak için kullanılan eski bir kayıt sistemi. Atıyorum bir şubeden para yatırdınız personel bu işlemin detaylarını hem kendi defterine işler hem de sizin hesap defterinize işler. 90 sonrası doğumlu çoğu kişi bilmez ama ana baba yada dedeleriniz hatırlar. Bu defterin yaptığı aynı işi telefonunuzdaki uygulama ve bankanın veri sunucuları yapıyor artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı