Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.926 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 8 Ağustos 2023 #1 Maaşım yattı fakat kart elime ulaşmadığı için çekemedim. 18 yaş altı olduğum için velimle birlikte hesabı açtığımız şube harici bir şubeye gidebilir miyiz parayı çekmek için? Ayrıca hesap cüzdanı olmadan yalnızca kimlikle birlikte çekebilir miyim?
Maaşım yattı fakat kart elime ulaşmadığı için çekemedim. 18 yaş altı olduğum için velimle birlikte hesabı açtığımız şube harici bir şubeye gidebilir miyiz parayı çekmek için? Ayrıca hesap cüzdanı olmadan yalnızca kimlikle birlikte çekebilir miyim?
M mstfshn271 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 429 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #2 Şubeyi bilmiyorum ama atmden çekebilirsin. Bankanın uygulamasında qr işlemleri illaki vardır. Qr ile çekebilirsin.
Şubeyi bilmiyorum ama atmden çekebilirsin. Bankanın uygulamasında qr işlemleri illaki vardır. Qr ile çekebilirsin.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #3 Kimlikle çekebilirsin. Şube fark etmez.
S skysurf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.018 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #4 Kimlik ile çekebilirsin, banka uygulamasından qr ile atm'den çekebilirsin.