Steam Hesap değeri nasıl hesaplanır?

Mzstafa

Picopat
Daha fazla  
Biraz paraya ihtiyacım var. Steam hesabımı satmak istiyorum ama ne kadar fiyata gideceğini biliyorum. Hesabın değerini neye göre belirleyebilirim?

Son düzenleme:
Site 92 dolar diyor. Kontrol ettim, en az 200 dolar harcama yapmışım.

Genelde bu site doğru gösterir aslında ama en doğru yöntem tek tek oyunların fiyatını toplamak üşenmiyorsanız bu en doğru yöntem.

Tamam gerçek değeri odur.
Hesabın değeri bizim harcadığımız paraya eşitse başkaları neden oyunları kendi hesaplarına almak yerine riske girip bizim hesaplarımızı satın alsın? Çok saçma bir mantık kurmuşsunuz.

Steam hesapları kolayca geri çekilebildikleri için fazla para etmezler, karşıdaki kişi hesabınızı alacaksa dolandırılma riskine değecek bir indirim bekler. Yatırdığınız paranın %30'u civarına satarsınız, o da en fazla.

3'te 1 satarsın, maksimum yarısına. Hesapta özel skillerin varsa onu da ayrı satarsın.

Hesap doğru.

En son kredi kartı alışveriş numarasını Steam desteğe yazınca hesabı geri veriyor. Para etmeyedebilir. Ben Xbox hesabı alırken de satarken de indirim fiyatının yarısına alıyorum ve satıyorum.

Forza 5 1000TL indirimde 500TL 300 -350 maksimum olur. Üzerine almam o riske girmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek fiyatlara satmanız mümkün değil. Steam hesaplarının geri alınması çok kolay olduğundan ve hesap satışının da yasak olmasından dolayı teoride değeri olsa da satışta hiçbir değeri bulunmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam 200 dolar size vereceğine gider kendi hesabına alır zaten. Steam hesaplarını geri almak çok kolay olduğu için alıcı bulmanız imkansıza yakın. Çok düşük bir fiyat verirseniz belki o da düşük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…