Hesap dökümü işe girerken problem çıkarır mı?

Arda Türkcü

Hectopat
Daha fazla  
Sürekli değil çok nadir arada sırada illa ki arkadaşlarımdan para gelirken küfür içerikli açıklamalar ile gönderiyorlar, polis alımında veya farklı iş yerlerine girişte hesap dökümü problem çıkarır mı? Eğer çıkarıyorsa bunu nasıl temizleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
O açıklamalar hesap dökümünde yazmıyor ki işe girerken verdiğin belge de yazmıyor yani. Sadece gelen-giden para ve güncel bakiye gözüküyor

O açıklamalar hesap dökümünde yazmıyor ki işe girerken verdiğin belge de yazmıyor yani. Sadece gelen-giden para ve güncel bakiye gözüküyor
Biri paylaşmıştı vize başvurusu için hesap dökümü istenmiş arkadaşının gönderiği küfürlü açıklamalardan ötürü vize başvurusu reddedilmiş.

merhaba size ulaşmak isterim siteye dair pek bir bilgim yok bir forumda arkadaşa yardım ettiğinizi gördüm sizden akıl almak isterim nasıl ulaşabilirim size ?

merhaba size ulaşmak isterim siteye dair pek bir bilgim yok bir forumda arkadaşa yardım ettiğinizi gördüm sizden akıl almak isterim nasıl ulaşabilirim size ?
Merhaba yeni konu açabilirsiniz oradan beni etiketleyin yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…