ardakrgz Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #1 EA hesabım durduk yere ban yedi oyunlara girebiliyorum ama Online olarak oynayamaz hale geldi. Ne yapmam lazım daha önce yaşayan biri var mı? Dosya Ekleri ban.png 149,9 KB · Görüntüleme: 77 ban2.png 46,4 KB · Görüntüleme: 60
EA hesabım durduk yere ban yedi oyunlara girebiliyorum ama Online olarak oynayamaz hale geldi. Ne yapmam lazım daha önce yaşayan biri var mı?
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.112 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #2 Durduk yere yemez hocam ea anticheat korumasına takmışsın hesabı. Hesabı bilen başka biri var mıydı arkadaşın vs belki o hile denemiş yedirtmiştir.
Durduk yere yemez hocam ea anticheat korumasına takmışsın hesabı. Hesabı bilen başka biri var mıydı arkadaşın vs belki o hile denemiş yedirtmiştir.
ardakrgz Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #3 bu aralıkta mı yedim banı Ali Ataberk dedi: Durduk yere yemez hocam EA anticheat korumasına takmışsın hesabı. Hesabı bilen başka biri var mıydı arkadaşın vs belki o hile denemiş yedirtmiştir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hileden ban yesem komple FIFA'dan yerdim dostum hile vs durumu yok tek kullanan benim belki WARP'dan yemişimdir belki atıyolarsa küfürden.
bu aralıkta mı yedim banı Ali Ataberk dedi: Durduk yere yemez hocam EA anticheat korumasına takmışsın hesabı. Hesabı bilen başka biri var mıydı arkadaşın vs belki o hile denemiş yedirtmiştir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hileden ban yesem komple FIFA'dan yerdim dostum hile vs durumu yok tek kullanan benim belki WARP'dan yemişimdir belki atıyolarsa küfürden.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.112 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #4 ardakrgz dedi: Eki Görüntüle 2378866bu aralıkta mı yedim banı Yok hocam hileden ban yesem komple FIFA'dan yerdim dostum hile vs durumu yok tek kullanan benim belki WARP'dan yemişimdir belki atıyolarsa küfürden. Genişletmek için tıkla... Desteğe yazın ama dönüş olacağını pek sanmıyorum.
ardakrgz dedi: Eki Görüntüle 2378866bu aralıkta mı yedim banı Yok hocam hileden ban yesem komple FIFA'dan yerdim dostum hile vs durumu yok tek kullanan benim belki WARP'dan yemişimdir belki atıyolarsa küfürden. Genişletmek için tıkla... Desteğe yazın ama dönüş olacağını pek sanmıyorum.
ardakrgz Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #5 Ali Ataberk dedi: Desteğe yazın ama dönüş olacağını pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sebebi buymuş biraz FC 25 oynarken sinirlerime hakim olmamışım.
Ali Ataberk dedi: Desteğe yazın ama dönüş olacağını pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sebebi buymuş biraz FC 25 oynarken sinirlerime hakim olmamışım.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.112 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #6 ardakrgz dedi: Eki Görüntüle 2378873 Sebebi buymuş biraz FC 25 oynarken sinirlerime hakim olmamışım. Genişletmek için tıkla... 3 gün ban yemişsiniz neyseki geçmiş olsun.
ardakrgz dedi: Eki Görüntüle 2378873 Sebebi buymuş biraz FC 25 oynarken sinirlerime hakim olmamışım. Genişletmek için tıkla... 3 gün ban yemişsiniz neyseki geçmiş olsun.