Epic Games Hesap geri alınır mı?

kaanxbxbx3132

Decapat
Daha fazla  
Merhaba internet üzerinden Epic Games hesabı alacaktım fakat tam emin olamadım sizlere sormak istiyorum bu hesap geri çekilir mi epostasını değişsem 2 fa koysam vs. Geri çekilme ihtimali var mıdır?

Merhaba internet üzerinden Epic Games hesabı alacaktım fakat tam emin olamadım sizlere sormak istiyorum bu hesap geri çekilir mi epostasını değişsem 2 fa koysam vs. geri çekilme ihtimali var mıdır?

Epic Games'te hesap alma diye bir şey zor alacaksan güvendiğin birinden alacaksın Epic pat diye çekebiliyor çektiğindede hiçbir şey yapamazsın.

Olmaz diye bir şey yok, biz burada olmaz deriz güvenir alırsın 2-3 gün sonra Epic hesabını kapatır. Dolandırıcı bile çıkabilir belli olmaz.
En iyisi paylaşımlı hesap. Şahsen onu da tavsiye etmem ama almak istiyorsan paylaşımlı hesap al.

Merhaba internet üzerinden Epic Games hesabı alacaktım fakat tam emin olamadım sizlere sormak istiyorum bu hesap geri çekilir mi epostasını değişsem 2 fa koysam vs. geri çekilme ihtimali var mıdır?

Hocam benim arkadaşlarım vardı Fornite hesaplarını satıyorlardı sonra geri çekiyorlardı hesaba ne eklersen ekle ilk e-posta kimdeyse 1 destek talebi ile hesabı geri çekebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı